0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Розрахунок моделі задачі на знаходження мінімального фундаментального дерева графа за допомогою Solver MS Excel (ID:416454)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 25
Рік виконання: 2019
Вартість: 200
Купити цю роботу
Зміст
Зміст Вступ Огляд відомих методів постановки та розв’язання оптимізаційних задач………………………………………………………………………………. Аналіз задачі та вибір програмного забезпечення для реалізації моделі задачі та обґрунтування вибору ………………………………………………. Визначення математичної моделі оптимізаційної задачі Експериментальн частину (формування табличної моделі задачі у середовищі обраного програмного забезпечення)………………………….. Розв’язання моделі та аналіз отриманих результатів……………………… Висновки Список використаних джерел
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Вступ Питання конструювання і технології виробництва електронної апаратури мають велике значення для створення електронних засобів інформаційно-комп’ютерних технологій. Якість електронних засобів інформаційно-комп’ютерних технологій залежить не тільки від складових їх елементів, але і від вибраних схемних, конструкторських і технологічних рішень при їх розробці і виробництві. Коректний вибір останніх базується на моделюванні проектованих радіоелектронних апаратах та їх оптимізації. При високій складності електронних засобів інформаційно-комп’ютерних технологій використання задовільних конструкторських і технологічних рішень вже не представляється можливим і необхідно шукати рішення, близькі до оптимальних. У даній курсовій роботі мені потрібно сконструювати модель задачі на графах та алгоритм для її розв’язання. Граф-це досить чітка модель для вивчення окремих явих навколишньої дійсності. За їх допомогою можна точніше описувати і досліджувати широке коло реальних задач , вони простіші , ніж інші математичні моделі, бо використовують інтуїтивні , геометричні уявлення і представлення.Сіткові алгоритми оптимізації , як правило , зручніші для розв’язання задач з великою кількістю змінних ,бо при користуванны ними достатньо зосередити увагу лише на деякій істотній частині складової досліджуваної системи.