0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Розроблення схеми ідентифікації та виявлення фальсифікації заморожених напівфабрикатів (ID:269942)

Тип роботи: магістерська
Сторінок: 83
Рік виконання: 2019
Вартість: 2000
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП Розділ 1. Аналітичний огляд літератури 1.1. Регулювання показників якості та безпечності м’ясних напівфабрикатів 1.2. Літературний огляд існуючих методів ідентифікації м’ясних напівфабрикатів 1.2.1. Застосування методик люмінесцентного методу Люмінесцентний аналіз наявності субпродуктів 1.2.2. Гpaвiмeтpичний мeтoд кiлькicнoгo визнaчeння кicткoвиx включeнь у м’яcниx нaпiвфaбpикaтax 1.2.3. Мeтoд визнaчeння aктивнocтi вoди(aW) у м’яcниx нaпiвфaбpикaтax 1.2.4. Метод визначення вмісту фосфору у м’ясних напівфабрикатах Розділ 2. Загальні методи досліджень 2.1. Характеристика об’єктів та методів дослідження 2.2. Органолептична оцінка м’ясних напівфабрикатів 2.3. Характеристика фізико-хімічних методів досліджень Визначення вмісту кісткових включень гравіметричним методом 2.4. Характеристика методу люмінесцентного мікроскопіювання згідно з «Методичними рекомендаціями з люмінесцентного аналізу харчових продуктів» 2.5. Характеристика експрес-методу визначення активності води aW Розділ 3. Розроблення схеми проведення ідентифікації заморожених м’ясних напівфабрикатів 3.1. Визначення органолептичних показників дослідних зразків 3.2. Проведення аналізу хімічного складу заморожених м’ясних напівфабрикатів 3.3. Використання люмінесцентного мікроскопіювання м’ясних напівфабрикатів 3.4. Гравіметричний метод визначення вмісту кісткових включень 3.5. Визначення впливу показника активності води (аw) з використанням експрес-методу на термін зберігання продукту 3.6. Опис схеми ідентифікації та виявлення фальсифікації заморожених напівфабрикатів м’ясних Розділ 4. Підтвердження схеми ідентифікації заморожених м’ясних напівфабрикатів Розділ 5. Охорона праці і цивільний захист 5.1. Загальні правила безпеки у хімічній лабораторії 5.2. Правила роботи з концентрованими кислотами і лугами 5.3. Надання першої медичної допомоги 5.4. Правила протипожежної безпеки 5.5. Правила роботи з обладнанням ВИСНОВОК СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ДОДАТОК А ДОДАТОК Б ДОДАТОК В ДОДАТОК Д ГРАФІЧНА ЧАСТИНА ДОДАТОК Г
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Оскільки в останні роки значно зріс попит на напівфабрикати, які не потребують значних витрат часу на приготування їжі в домашніх умовах і на підприємствах громадського харчування, то розгляд питання фальсифікації продукції є досить суттєвим. Адже м'ясні напівфабрикати користуються заслуженим визнанням споживача і з кожним роком займають все більш міцне місце в харчовому раціоні населення. Для підприємств громадського харчування ці напівготові продукти становлять особливу цінність, оскільки без них не можна було б навіть у самій обмеженій кількості задовольнити попит відвідувачів. Перевагою м'ясних напівфабрикатів є і те, що, полегшуючи і зменшуючи роботу заготівельних цехів, скорочуючи час, необхідний для приготування гарячого м'ясної страви або закуски, вони дозволяють збільшити пропускну здатність підприємства. М'ясокомбінати виробляють напівфабрикати в умовах, повністю гарантують свіжість, доброякісність, чистоту і гігієнічність продуктів. Технологічний процес і рецептура побудовані так, що для даного різновиду напівфабрикату використовується тільки та частина м'яса, яка за структурою тканини, вгодованості, якості і кулінарним властивостям строго відповідає виробу