0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Звіт про проходження технологічної практики (ID:712121)

Тип роботи: звіт з практики
Дисципліна:Кулінарія
Сторінок: 44
Рік виконання: 2021
Вартість: 300
Купити цю роботу
Зміст
Вступ Ⅰ.Характеристика закладу ресторанного господарства. Ⅱ. Виробнича діяльність підприємства ресторанного господарства. 2.1. Аналіз огранізації роботи складського та тарного господарства підприємства. 2.2. Організація технологічного процесу в заготівельних цехів. 2.3. Організація технологічного процесу в доготівельних цехів. 2.4. Організація технологічного процесу в борошняному та кондитерських цехах. Ⅲ. Організація обслуговування споживачів в закладі ресторанного господарства. Ⅳ. Індивідуальне завдання. Ⅴ. Висновок та пропозиції. Ⅵ. Список використаних джерел
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Ресторанне господарство – це вид економічної діяльності суб’єктів господарювання, щодо надання послуг для забезпечення потреб споживачів у харчуванні з організацією дозвілля чи без. Метою торгівельної діяльності закладів ресторанного господарства є задоволення потреб споживачів та отримання прибутку. Завдання закладів ресторанного господарства: 1) виробництво кулінарної продукції, борошняних кондитерських виробів; 2) їх реалізація; 3) організація споживання виготовленої продукції; 4) отримання прибутку. Ці заклади надають споживачам комплекс послуг, які можна поділити на: послуги з виготовлення кулінарної продукції і кондитерських виробів; послуги з реалізації продукції; послуги з організації обслуговування; послуги з організації дозвілля, інформаційно-консультативні рішення та ін. Метою проходження технологічної практики є: поглиблення знань з вивчених дисциплін, а також здобування навиків з організації виробництва на підприємстві. Завдання технологічної практики: 1. Зміцнення теоретичних знань з технології виробництва кулінарної продукції, організації виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства, товарознавства харчових продуктів, процесів та апаратів харчових виробництв, обліку і звітності. А також набуття практичних навичок і досвіду виконання робіт на всіх ділянках виробництва поєднання теорії з практикою. 2. Вивчення практичних можливостей удосконалення виробництва харчової продукції на місці проходження практики, підбір практичного матеріалу для виконання курсового проекту. 3. Вивчення практичних можливостей розробки технологічної документації на виробництві. Складання технологічних карт на страви. Участь в налагодженні випуску нових видів харчової продукції. Завдання технологічної практики: Дослідити: • Основні принципи організації роботи закладу ресторанного господарства; • Правила і методи організації технологічного процесу на виробництві; • Прийоми кулінарної обробки сировини, виготовлення напівфабрикатів і готової продукції; • Організацію робочих місць; • Систему управління охороною праці. Набути практичних навичок: • Використання у виробничих умовах набутих знань з організації виробництва та технології виробництва кулінарної продукції; • Розробки технологічних карт на страви і кулінарні вироби; • Розрахунку необхідної кількості сировини для організації технологічного процесу; • Застосування на практиці нових технологій виробництва харчових продуктів; • Розрахунку біологічної та харчової цінності страв; • Приготування харчових продуктів згідно нормативно-технологічної документації.