0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Звіт про проходження технологічної практики (ID:712273)

Тип роботи: звіт з практики
Дисципліна:Кулінарія
Сторінок: 32
Рік виконання: 2021
Вартість: 300
Купити цю роботу
Зміст
Вступ Ⅰ.Характеристика закладу ресторанного господарства. Ⅱ. Виробнича діяльність підприємства ресторанного господарства. 2.1. Аналіз огранізації роботи складського та тарного господарства підприємства. 2.2. Організація технологічного процесу в доготівельних цехів. Ⅲ. Організація обслуговування споживачів в закладі ресторанного господарства. Ⅳ. Індивідуальне завдання. Ⅴ. Висновок та пропозиції. Ⅵ. Список використаних джерел
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Ресторанне господарство – це вид економічної діяльності суб’єктів господарювання, щодо надання послуг для забезпечення потреб споживачів у харчуванні з організацією дозвілля чи без. Метою торгівельної діяльності закладів ресторанного господарства є задоволення потреб споживачів та отримання прибутку. Завдання закладів ресторанного господарства: 1) виробництво кулінарної продукції, борошняних кондитерських виробів; 2) їх реалізація; 3) організація споживання виготовленої продукції; 4) отримання прибутку. Ці заклади надають споживачам комплекс послуг, які можна поділити на: послуги з виготовлення кулінарної продукції і кондитерських виробів; послуги з реалізації продукції; послуги з організації обслуговування; послуги з організації дозвілля, інформаційно-консультативні рішення та ін. Технологічна практика є важливою частиною навчального процесу і дає можливість студентам закріпити теоретичні знання з усіх дисциплін навчально¬го процесу і вдосконалити практичну підготовку в реальних умовах виробництва, набути навиків прийняття правильних рішень у конкретних виробничих ситуаціях, а також у контролюючих державних установах, які під¬порядковані Міністерству охорони здоров’я України, Державній інспекції із питань захисту прав споживачів.