0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Технологія приготування борщу (ID:90272)

Тип роботи: дипломна
Дисципліна:Кулінарія
Сторінок: 60
Рік виконання: 2014
Вартість: 200
Купити цю роботу
Зміст
Вступ Технологічна частина 1.Значення 1-х страв у харчуванні 2. Загальні правила приготування заправних страв 3. Різновиди традиційного борщу 4. Бульйони - рідка основа 1х страв 5. Буряки основна скаладова частина всіх різновидів борщу 6. Асортимент борщів ( технологічні картки) 7. Вимоги до якості борщів. 8. Корисні поради
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову