0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Введення у основи мікробіології (ID:511154)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Біологія
Сторінок: 12
Рік виконання: 2021
Вартість: 90
Купити цю роботу
Зміст
1. Визначення бактерії роду сальмонела 2. Показники якості за мікробіологією - житній хліб 3. ДСТУ. Знайти пункт 3, знайти табличку мікробіологічні показники «Загальні технічні вимоги» і виписати з цього пункту мікробіологічні показники Список літератури
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Тел/вайбер 0688454004