0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Розділ до курсової Характеристика цільового продукту біосинтезу (ID:739978)

Тип роботи: дипломна
Дисципліна:Біологія
Сторінок: 12
Рік виконання: 2023
Вартість: 140
Купити цю роботу
Зміст
Один розділ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Біосинтез, біологічний синтез - біологічний процес, що складається з анаболізму. Виникає в живих організмах, внаслідок чого утворюються органічні сполуки, напр. білків, жирів і вуглеводів. Біосинтез білка , ферментативний процес об'єднання амінокислот в поліпептидні ланцюги з певною послідовністю амінокислот, що відбувається в живих організмах, генетично обумовлений. Властивості та функції білків визначаються лінійним порядком розташування амінокислот у поліпептидних ланцюгах. Білки, отримані внаслідок надмірної експресії певних генів у бактеріях можуть бути нестабільними через активність протеолітичних ферментів господаря. Цільові продукти захищені від деградації шляхом зміни нуклеотидної послідовності вектора. Одна або кілька амінокислот додаються до N-кінця кодованого поліпептиду, послідовність якого пізніше може бути використана також для ідентифікації транскриптів (так звана послідовність міток ). У самому кінці зайві амінокислоти видаляються ферментативним або хімічним шляхом [1, c.85]. Постійна експресія виснажує енергетичний потенціал клітини. Крім того, що він служить біофабрикою, він ще повинен виконувати всі життєво важливі функції, необхідні для виживання. Таким чином, використовувані вектори повинні дозволяти вмикати та вимикати синтез білка, тобто індукцію експресії клонованої послідовності, наприклад, за допомогою температури або метаболітів, доданих до середовища.