0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Овощной цех на 80 місць на прикладі київського ресторану Carpaccio Cafe (ID:90279)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 50
Рік виконання: 2014
Вартість: 120
Купити цю роботу
Зміст
І.ВСТУП РОЗДІЛ ІІ. ХАРАКТЕРИСТИКА РЕСТОРАНУ 2.1.Характеристика ресторану Carpaccio Cafe РОЗДІЛ ІІІ. ОРГАНІЗАЦІЙНО - ТЕХНОЛОГІЧНІ РОЗРАХУНКИ 3.1. Розробка виробничої програми ЗРГ 3.1.1. Визначення кількості відвідувачів ресторану за день 3.1.2. Складання плану-меню 3.1.3. Кількість страв 3.1.4. Складання меню 3.2. Проектування овочевого цеху 3.2.1. Характеристика овочевого цеху 3.2.2. Складання виробничої програми овочевого цеху та розрахунок сировини 3.2.3. Розрахунок кількості сировини та продуктів 3.2.4 . Розрахунок кількості напівфабрикатів та відходів 3.2.5. Технологічні лінії перероблення овочевої сировини 3.2.6. Розрахунок та підбір механічного устаткування 3.2.8. Розрахунок та підбір немеханічного устаткування 3.2.9. Розрахунок площі цеху 3.3. Організація праці в овочевому цеху ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову