0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Характеристика феномену іміджу сучасного вчителя іноземної мови,його складові та значення у процесі професійного становлення майбутнього фахівця (ID:216148)

Тип роботи: реферат
Дисципліна:Етика
Сторінок: 15
Рік виконання: 2017
Вартість: 110
Купити цю роботу
Зміст
ПЛАН Вступ Розділ 1 Характеристика поняття феномену«іміджу» педагога в цілому та його значення для професійного становлення сучасного вчителя іноземної мови Розділ 2 Складові іміджу сучасного вчителя іноземної мови та їх роль у побудові успішної професійної діяльності педагога Висновок Список використаних джерел та літератури
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
У зовнішньому вигляді вчителя (зокрема й одязі) має відбиватися його статус, адже між учнями й учителем має дотримуватися певна дистанція. Це передбачає бездоганність у кожній деталі: акуратна зачіска, незухвалий одяг, начищене взуття, неяскравий макіяж, елегантність тощо. У зовнішньому вигляді також важлива міра: нічого не повинно бути "занадто", якщо лише відсутність міри не є способом привернути до себе увагу та "запам'ятатись"[5]. Одяг педагога є свідченням його статусу, тому має викликати повагу. Стиль одягу краще обрати діловий. Найбільше підійде вчителю респектабельний костюм, у якому поєднується не більш 3-ох кольорів. Він має бути зручним, стильним, відповідати сучасним тенденціям ділової моди. Педагог повинен почуватися в ньому комфортно, проте це почуття не приходить водночас і молоді інколи доводиться вчитися вмінню носити діловий костюм. Вибираючи кольори костюму краще уникати чорного, оскільки він навіює сум, коричневого, яскравих червоного та жовтого. У манері вдягатися чітко прослідковується правило: красиво виглядати - означає виявляти повагу до оточуючих людей "Мовлення кожного педагога і вчителя іноземної мови зокрема, є одним із складових його іміджу. Мова педагога - взірець для наслідування, тому, насамперед, вона повинна бути правильною (чистою) і красивою. Красу мови вчителя іноземної мови складає її словниковий запас, художнє багатство, простота та чіткість висловлювань, доцільність та коректність, насиченість позитивними емоціями.