0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

«Захист прав інтелектуальної власності на засоби індивідуалізації учасників цивільного обороту, товарів і послуг» (ID:170806)

Тип роботи: магістерська
Сторінок: 102
Рік виконання: 2017
Вартість: 3000
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП………………………………………………………………...……….5 РОЗДІЛ 1. ЗАСОБИ ІНДИВІДУАЛІЗАЦІЇ УЧАСНИКІВ ЦИВІЛЬНОГО ОБОРОТУ, ТОВАРІВ І ПОСЛУГ ЯК ОБ’ЄКТ ПРАВОВІДНОСИН. 1.1. Загальна характеристика засобів індивідуалізації учасників цивільного обороту, товарів і послуг. ………………………………………….….…….6 1.2. Права та обов’язки суб’єктів прав на засоби індивідуалізації учасників цивільного обороту, товарів і послуг…………………………….…………17 1.3. Види порушень прав на засоби індивідуалізації учасників цивільного обороту, товарів і послуг…….……………………………………………….29 Висновки до розділу 1………………………………………………………..39 РОЗДІЛ 2. ЗАХИСТ ПРАВ НА ЗАСОБИ ІНДИВІДУАЛІЗАЦІЇ УЧАСНИКІВ ЦИВІЛЬНОГО ОБОРОТУ, ТОВАРІВ І ПОСЛУГ. 2.1 Форми захисту прав на засоби індивідуалізації учасників цивільного обороту, товарів і послуг……………………………………………………….40 2.2 Способи захисту прав засоби індивідуалізації учасників цивільного обороту, товарів і послуг………………………………………….……………50 2.3 Міжнародно-правові особливості захисту прав на засоби індивідуалізації учасників цивільного обороту, товарів і послуг…………………….………..60 Висновки до розділу 2..……………………………………………….………..70 РОЗДІЛ 3. ПРОБЛЕМИ ТА СПОСОБИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ЗАКОНОДАВСТВА У СФЕРІ ЗАХИСТУ ПРАВ НА ЗАСОБИ ІНДИВІДУАЛІЗАЦІЇ УЧАСНИКІВ ЦИВІЛЬНОГО ОБОРОТУ, ТОВАРІВ І ПОСЛУГ 3.1 Проблеми та неточності в законодавстві щодо захисту прав на засоби індивідуалізації учасників цивільного обороту, товарів і послуг…………...71 3.2 Пропозиції щодо вдосконалення законодавства у сфері захисту прав на засоби індивідуалізації учасників цивільного обороту, знаків товарів і послуг…………………………………………………………………………….77 Висновки до розділу 3…………………………………………………………84 ВИСНОВКИ…………….……………………………………………………….99 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ………………………...……………102
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП Актуальність теми. В сучасних економічних та політичних умовах розвитку України все більшу роль відіграють процеси, що відбуваються в сфері інтелектуальної власності. Саме вона є важливою частиною основних ресурсів держави, її економічного потенціалу, який є вагомим чинником в сучасних економічних перетвореннях. Сприйняття інтелектуального продукту, як категорії власності, усвідомлення необхідності його охорони та захисту зумовлює законодавче регулювання правовідносин, пов’язаних зі створенням, правовим захистом та використанням засобів індивідуалізації та інших інтелектуальних продуктів. Існуюча в Україні нормативно-правова база в цілому забезпечує правову охорону об'єктів інтелектуальної власності та порядок їх використання. Разом з тим практика застосування законодавства виявила цілу низку проблем, пов'язаних з невідповідністю деяких його норм нормам міжнародного права, забезпеченням ефективного захисту прав на об'єкти інтелектуальної власності та створенням цивілізованого ринку цих об'єктів. Мета і завдання. Мета полягає в тому, щоб на основі аналізу теоретичних засад законодавства України із захисту права інтелектуальної власності та іноземного досвіду з’ясувати сутність, визначити особливості правового регулювання захисту об’єктів права інтелектуальної власності та дати відповідні пропозиції щодо удосконалення правового регулювання зазначених суспільних відносин.