0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Аналіз статтей Б.-І. Антонича «Національне мистецтво», Д. Донцова «Криве дзеркало нашої літератури», «Трагічні оптимісти», С. Гординського «Комплекс оселедця» та М. Рудницького «Європа і ми» (ID:444951)

Тип роботи: аналітична робота
Дисципліна:Література
Сторінок: 5
Рік виконання: 2021
Вартість: 400
Купити цю роботу
Зміст
Б.-І. Антонич "Національне мистецтво" Д. Донцов "Криве дзеркало нашої літератури" Д. Донцов "Трагічні оптимісти" С. Гординський "Комплекс оселедця" М. Рудницький "Європа і ми"
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Процес творення Антонич поділяє на три етапи. Перший - намір автора (інтенційність), другий - існування твору, і третій - інтерпретаційний, акт сприйняття художнього твору (рецепція). Намір автора стосовно твору тісно пов’язаний в Антонича з матеріалом, яким для письменника є уявлення, а не слово (для маляра чи графіка - фарба, лінія). Далі Антонич подає п’ять ступенів інтенційного процесу - «від спонуки до вражіння, від вражіння до уявлення, від уявлення до укладу уявлень, від їхнього укладу до засобів барви чи слова, і в кінці - матеріалізація цих засобів». Антонич вирізняє своєрідний підпункт між інтенцією та існуванням твору - процес матеріалізації наміру, що в результаті переходить у текст. Як і будь-який «емоційний шал», бажання автора написати твір хаотичне й невпорядковане. «Цей сирий матеріал треба впорядкувати, виправити, вибрати з нього те, що важне й суттєве, а навпаки, відкинути те, що неважне й несутнє».