0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

1. Стандартизація вимог до якості. Міжнародні стандарти ISO, QS, GMP. 1.1 Класифікація стандартів відповідно до рівнів стандартизації.1.2 Міжнародна стандартизація.1.3 Європейська стандартизація.1.4 Європейська і міжнародна стандартизація - відмінні риси. (ID:179449)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Менеджмент
Сторінок: 25
Рік виконання: 2017
Вартість: 175
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ Вступ 1. Стандартизація вимог до якості. Міжнародні стандарти ISO, QS, GMP 1.1 Класифікація стандартів відповідно до рівнів стандартизації 1.2 Міжнародна стандартизація 1.3 Європейська стандартизація 1.4 Європейська і міжнародна стандартизація - відмінні риси 1.5 Значення стандартизації вимог до забезпечення і управління якістю 1.6 Галузеві моделі QS-9000, GMP, НАССР Висновки Практичне завдання Список літератури
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
1. Стандартизація вимог до якості. Міжнародні стандарти ISO, QS, GMP Стандарти розробляються і використовуються в зв'язку з тим, що відповідні кола суспільства (виробники, споживачі, торгівля) стикаються з проблемами, що вимагають спільних рішень. Стандарти базуються на загальновизнаних результатах науки, техніки і досвіду. Стандарт - це документ, виданий і затверджений офіційним органом для постійного використання, що містить керівництва, правила або характеристики, спрямовані на забезпечення оптимальних результатів. 1.1 Класифікація стандартів відповідно до рівнів стандартизації Стандартизація (розробка, затвердження, прийняття і видання стандартів) проводиться на наступних рівнях: • Компанії (стандарт підприємства). • Групи компаній (стандарт концерну). • Міністерства (галузевий стандарт). • Національному ( наприклад, національний стандарт України ДСТУ). • Регіональному, (наприклад, європейський стандарт EN). • Міждержавному (наприклад, у рамках СНД). • Міжнародному (міжнародний стандарт ISO). Стандартизація на рівні компаній, груп компаній поширюється тільки на продукцію, що випускається на конкретному підприємстві або групі підприємств. Стандарт розробляється підприємством із такими цілями: 1. Установка і декларація підвищених вимог у порівнянні з вимогами, прийнятими в конкурентів. 2. Регламентація внутрішніх вимог, раціоналізація процесів і операцій. 3. Гарантії споживачам.