0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Аналітичний (критичний) огляд наукових публікацій з дисципліни «Теорія організації» за заданою тематикою «Аналіз і значення організаційних структур (ID:349676)

Тип роботи: аналітична робота
Дисципліна:Менеджмент
Сторінок: 25
Рік виконання: 2017
Вартість: 75
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 1.Аналітичний огляд наукової публікації «Теоретичні підходи до формування організаційної структури управління» (автор Ободовський Ю.В.) 2. Аналітичний огляд наукової публікації «Теоретичні засади проектування організаційних структур управління суб’єктами господарювання» (автор О.І. Ігнатьєв.) 3.Аналітичний огляд наукової публікації «Особливості еволюції організаційних структур управління підприємством» (автор В. Шорохов) 4.Аналітичний огляд наукової публікації «Організаційні структури управління як основа ефективного управління підприємством» (автори Седікова О.І., Селіхов С. В.) 5.Аналітичний огляд наукової публікації «Аналіз організаційного потенціалу підприємства» (автор Максименко Д.В.) Висновки Списки використаних джерел Додатки
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Актуальність даної теми полягає в тому, що як об’єкт проектування організаційна структура управління (ОСУ) суб’єкту господарювання відображає два аспекти: 1) технологічні, інформаційні, адміністративно-організаційні, економічні впливи, що підлягають безпосередньому аналізу та раціональному проектуванню; 2)соціальні і соціально-психологічні характеристики та зв’язки, що визначаються рівнем кваліфікації та спроможностями працівників, їхнім відношенням до праці, стилем керівництва. Таким чином, необхідна загальна методика проектування організаційних структур, що дозволить врахувати двоаспектність управління виробничим підприємством. Але у сфері моделювання організаційних структур досліджуються переважно вибіркові завдання. Ключова ідея статті: У статті проаналізовано методичні підходи та методи, що використовуються при проектуванні організаційних структур управління. В якості вирішення проблеми проектування організаційної структури управління суб’єктом господарювання запропоновано об’єктно-цільовий підхід. У межах об’єктно-цільового підходу розглядається синтез організаційної структури з деяких її базових елементів та організаційних змін. Характеристика основних положень статті.