0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

УПРАВЛІННЯ ВНУТРІШНІМ СЕРЕДОВИЩЕМ РЕСТОРАНУ (ID:379422)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Менеджмент
Сторінок: 52
Рік виконання: 2020
Вартість: 300
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП…………………………………………………………………………3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ АНАЛІЗУ ТА УПРАВЛІННЯ ВНУТРІШНІМ СЕРЕДОВИЩЕМ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ……………………………………………………………………………...5 1.1. Підходи до визначення складу та елементів внутрішнього середовища підприємства…………………………………………………………………………5 1.2. Зміст управління основними елементами внутрішнього середовища підприємства………………………………………………………………………..11 1.3. Методика оцінки ефективності управління елементами внутрішнього середовища підприємства ресторанного бізнесу…………………………………16 РОЗДІЛ 2. ДОСЛІДЖЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ УПРАВЛІННЯ ВНУТРІШНІМ СЕРЕДОВИЩЕМ РЕСТОРАНУ «КИЙ»……………………….22 2.1. Організаційно-управлінська характеристика та аналіз господарської діяльності ресторану……………………………………………………………….22 2.2. Управлінський аналіз ефективності управління основними елементами внутрішнього середовища ресторану «Кий»………………………29 2.3. Оцінка потенціалу розвитку внутрішнього середовища ресторану «Кий»………………………………………………………………………………..35 РОЗДІЛ 3. НАПРЯМИ УДОСКОНАЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ ЕЛЕМЕНТАМИ ВНУТРІШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА КАФЕ-РЕСТОРАНУ «КИЙ»……………………………………………………………………………….40 3.1. Розроблення програми удосконалення аналізу та управління внутрішнього середовища підприємства…………………………………………40 3.2. Економічна оцінка запропонованих заходів…………………………..45 ВИСНОВКИ………………………………………………………………….49 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ…………………………………...52
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову