0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

«Ефективність менеджменту» / на прикладі готельного закладу «Корона» (ID:471994)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Менеджмент
Сторінок: 38
Рік виконання: 2018
Вартість: 3000
Купити цю роботу
Зміст
Зміст Вступ – 3-4 ст. Розділ 1:Теоретичні аспекти оцінки ефективності менеджменту підприємств – 5-16 ст. 1.1 Поняття і сутність менеджменту підприємства – 5-7 ст. 1.2 Підходи до оцінювання ефективності менеджменту – 7-14 ст. 1.3 Основні напрямки діяльності менеджера – 14-16 ст. Розділ 2: Методичні підходи щодо оцінки ефективності менеджменту на підп-риємстві – 17-26 ст. 2.1 Наукові підходи до менеджменту – 17-19 ст. 2.2 Характеристика моделей менеджменту – 19-21 ст. 2.3 Етапи та реалізація ефективного менеджменту – 21-23 ст. 2.4 Сучасні технології менеджменту – 24- 26 ст. Розділ 3:Аналітично-розрахункова частина на прикладі готельного закладу «Корона». Дослідження ефективності менеджменту на підприємстві – 27-35 ст. 3.1 Дослідження ефективності управлінської праці у готельному закладі «Ко-рона» - 27- 32 ст. 3.2 Оцінка ефективності систем менеджменту у готельному закладі «Корона» - 32-33 3.3 Напрямки підвищення ефективності управління праці у готельному закла-ді «Корона». 33- 35 ст. Висновки – 36-37 ст. Список використаної літератури – 38-39 ст.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП Один з найважливіших напрямків програми реформ у нашій країні - пе-ребудова систем управління підприємством. Особливе значення ця проблема набуває на рівні тих підприємств, місце яких у ринковій економіці повністю змінюється. Коли підприємство стає економічно самостійним об'єктом товар-но-грошових відносин, що повністю відповідає за результати своєї господар-ської діяльності, воно повинно сформувати систему управління (менеджмен-ту), яка б забезпечила йому високу ефективність роботи, конкурентоздатність та стійкість положення на ринку. В нових умовах з'являються нові функції, які раніше були не потрібні. Актуальність. В ринковій економіці підприємство самостійно приймає рішення, розробляє стратегію свого розвитку, знаходить потрібні для їх реалі-зації засоби, наймає працівників, придбає обладнання та матеріали, вирішує багато структурних питань, в тому числі таких, як створення, злиття, ліквіда-ція, розподіл, реорганізація виробничої та перебудова організаційної структу-ри управління. Підприємства набувають рис самостійності, які характерні для умов ринкової економіки. Це вимагає значного розширення сфери управління, збільшення обсягу та ускладнення характеру робіт, що виконуються мене-джерами. Також зростає відповідальність за якість та своєчасність прийняття тих чи інших рішень. Науково-технічний прогрес перетворюється на потуж-ний засіб управлінських нововведень, направлених на створення умов для ефективної роботи. У зв'язку з цим, менеджмент на підприємстві, що працює у ринковому середовищі, ставить високі вимоги щодо професіоналізму управлінського персоналу, від якого залежить ефективність процесу управ-ління, а отже й ефективність діяльності всього підприємства. Мета курсової роботи - дослідження ефективності системи менеджме-нту на готельному підприємстві. Об'єктом курсової роботи є менеджмент, його ефективність у готелі «Корона». Завдання курсової роботи:  Розкрити поняття, сутність ефективності менеджменту; показники еко-номічної ефективності менеджменту, та основні напрями діяльності ме-неджменту.  Розглянути підходи, методи, моделі і технології ефективності менедж-менту.  Провести дослідження, дати оцінку ефективності та напрями підвищен-ня ефективності управлінської праці у Готелі «Корона».