0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Звіт з навчальної (інформаційної) практики. Порядок нарахування та сплати акцизного збору при ввезенні підакцизних товарів на митну територію України (ID:360172)

Тип роботи: звіт з практики
Дисципліна:Митна справа
Сторінок: 15
Рік виконання: 2018
Вартість: 100
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ОФОРМЛЕННЯ І РОБОТА З МИТНОЮ ДОКУМЕНТАЦІЄЮ 5 Завдання 1. Оформлення і робота з митною документацією 5 Хід роботи 6 Результат роботи 6 План 1. Загальний порядок справляння митних платежів при ввезенні товарів на митну територію України. 2. Поняття акцизного податку. 3. Об’єкт оподаткування акцизним податком. 4. Обчислення акцизного податку. 5. Припинення обов’язку із сплати акцизного податку 6. Випадки, коли акцизний податок не сплачується Завдання 2. Переклад тексту митного спрямування на російську та англійську мови 11 Хід роботи 12 Результат роботи 14
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
РОЗДІЛ 1. ОФОРМЛЕННЯ І РОБОТА З МИТНОЮ ДОКУМЕНТАЦІЄЮ Мета роботи: Закріпити навички самостійного пошуку та обробки літератури за визначеною тематикою, вдосконалити вміння оформлювати документи митного спрямування за допомогою текстового редактора MS Word, створювати схеми, таблиці та діаграми; оволодіти навичками пошуку документів митного спрямування за допомогою пошукових систем; вдосконалити вміння якісного перекладу текстів митного спрямування. Завдання 1. Оформлення і робота з митною документацією 1. За темою: «Порядок нарахування та сплати акцизного збору при ввезенні підакцизних товарів на митну територію України» підібрати та опрацювати літературу митного спрямування. 2. Знайти основні нормативні документи щодо заданої теми. Знайдені нормативні документи зберегти у власній папці з назвою Нормативні документи_Ваше прізвище_Група. 3. Скласти план для розкриття заданої теми. 4. За пунктами плану скласти реферат. У тексті реферату зробити гіперпосилання на частини документів, які цитуються у рефераті. Гіперпосилання робити на документи, що збережені у власній папці з назвою Нормативні документи_Ваше прізвище_Група. 5. Створити Анотацію до реферату. 6. Оформити матеріал відповідно до вимог методичних рекомендацій за допомогою MS Word. 7. Файл зберегти під назвою – завд1.doc. 8. Повний текст всього реферату навести у результатах роботи цього розділу. План 1. Загальний порядок справляння митних платежів при ввезенні товарів на митну територію України. 2. Поняття акцизного податку. 3. Об’єкт оподаткування акцизним податком. 4. Обчислення акцизного податку. 5. Припинення обов’язку із сплати акцизного податку 6. Випадки, коли акцизний податок не сплачується Завдання 2. Переклад тексту митного спрямування на російську та англійську мови За допомогою програми RUTA-Плай перекласти Анотацію з завдання 1 на російську мову з редагуванням. Зберегти переклад в окремому файлі переклад-рус.doc. За допомогою перекладача Socrat (Promt, Magic Gooddy, Stulys тощо) перекласти Анотацію з російської мови на англійську мову. Зберегти переклад в окремому файлі переклад-англ.doc. Повний текст перекладів навести у результатах роботи цього розділу.