0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Історія створення та організаційна структура, принципи діяльності та фінансові продукти Європейського центрального банку (ID:446292)

Тип роботи: реферат
Сторінок: 28
Рік виконання: 2021
Не продається
Вартість: 0
Автор більше не продає цю роботу
?

Основні причини, чому роботи знімають з продажу:

  1. Автор роботи самостійно зняв її з продажу
  2. Автор роботи видалив свій аккаунт - і всі його роботи деактивувалися
  3. На роботу надійшли скарги від клієнтів - і ми її деактивували
Шукати схожі готові роботи
Зміст
ВСТУП 3 1. Передумови створення Європейського центрального банку 4 2. Організаційна структура Європейського центрального банку 12 3. Принципи діяльності та функції Європейського центрального банку 15 4. Фінансові продукти Європейського центрального банку 20 ВИСНОВОК 25 Список джерел 27
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
АП81 ВСТУП Актуальність дослідження питання функціонування Європейського центрального банку (далі – ЄЦБ) зокрема та Європейської системи центральних банків (далі – ЄСЦБ) в цілому напряму пов’язана з тим, що стратегічно зовнішньополітична та економічна доктрини України характеризуються спрямованістю на європейську інтеграцію. Питання співпраці Національного банку України та ЄЦБ є найбільш пріоритетним та актуальним. Взаємодія цих двох структур є знаковою в цілях розвитку банківських міжнародних стосунків, що сприяє створенню базису для майбутньої ефективної співпраці шляхом підвищення спільної обізнаності, а також обміну досвідом в питаннях інституційної розбудови діяльності Національного банку України в єврозоні. Водночас попри незворотність намірів України щодо європейської інтеграції та запровадження цінностей Європейського Союзу (далі – ЄС), сучасний стан економічного розвитку України вимагає нових форм співпраці та налагодження ще більш тісної взаємодії зі структурами розвинених держав. Таким чином, предметом дослідження постає кращі практики ЄЦБ у сфері грошово-кредитного регулювання та управління валютними ризиками. Метою дослідження є вивчення організації діяльності ЄЦБ, його основних завдань та проблемних питань у його діяльності, а також аналіз шляхів їх вирішення. Основними завданнями дослідження питання функціонування ЄЦБ є: • вивчення основних етапів розвитку європейської економічної та валютної інтеграції; • аналіз об'єктивних передумов створення Європейського економічного і валютного союзу (далі – ЄЕВС) та запровадження єдиної європейської валюти – євро; • вивчення історії створення, організаційної структури, основних завдань та ключових принципів діяльності ЄЦБ; • аналіз інструментів грошово-кредитної політики та операцій і фінансових продуктів ЄЦБ; • виявлення сучасних проблемних питань у функціонуванні єдиної європейської банківської системи. Практична цінність проведеного дослідження питання функціонування ЄСЦБ полягає у важливості розуміння всіх ключових аспектів поглибленої інтеграції фінансових ринків, її активізації в нашій державі, крім того, у необхідності розширення інвестиційної діяльності між Україною та державами-членами ЄС та, відповідно, у посиленні євроінтеграційної активності шляхом зближення валютно-фінансових секторів.