0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Співробітництво України з міжнародними фінансовими організаціями у контексті реалізації її національних інтересів (ID:573878)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 50
Рік виконання: 2019
Вартість: 300
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ 3 ВСТУП 5 РОЗДІЛ 1 8 УМОВИ ТА ПРИНЦИПИ СПІВРОБІТНИЦТВА УКРАЇНИ З МІЖНАРОДНИМИ ФІНАНСОВИМИ ОРГАНІЗАЦІЯМИ 8 1.1. Завдання та функції міжнародних фінансових організацій 8 1.2. Основні форми і напрямки співпраці країн з міжнародними фінансовими організаціями 20 РОЗДІЛ 2 27 МАСШТАБИ ТА ДИНАМІКА СПІВРОБІТНИЦТВА УКРАЇНИ З МІЖНАРОДНИМИ ФІНАНСОВИМИ ОРГАНІЗАЦІЯМИ 27 2.1. Масштаби та динаміка співробітництва України з Міжнародним валютним фондом 27 2.2. Масштаби та динаміка співробітництва України з Європейським банком реконструкції та розвитку 29 2.3. Масштаби та динаміка співробітництва України зі Світовим банком 35 РОЗДІЛ 3 40 ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ СПІВРОБІТНИЦТВА ТА ПЕРСПЕКТИВИ ЙОГО ДИВЕРСИФІКАЦІЇ 40 3.1. Поточне співробітництво України з міжнародними фінансовими організаціями 40 3.2. Перспективи співробітництва України з міжнародними фінансовими організаціями 42 ВИСНОВКИ 47 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 50 ДОДАТКИ 53
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
станнім часом вектор інвестиційних потоків на глобальному ринку стрімко змінює орієнтири. Якщо протягом останніх десятиліть в пріоритеті були країни, що розвиваються, то сьогодні фінанси перенаправляються також і в розвинені економіки світу. Україні, як державі, котра не зарекомендувала себе на зовнішніх фінансових ринках, важко залучити іноземні банки, банківські консорціуми, ТНК до реалізації певних інвестиційних проектів, отримання великих кредитів. Причому, надання державних кредитів – завдання не для середніх банківських структур й навіть не для Центральних банків окремих держав. В подібних випадках допомогу можуть надати міжнародні фінансові організації, які володіють величезними фінансовими і технічними можливостями, чистою репутацією, що допомагає їм позичати кошти на міжнародних фінансових ринках, з метою надання допомоги країнам, що розвиваються. До таких організацій належать міжнародні і регіональні банки розвитку, об’єднання великих міжнародних фінансових інститутів і громадських організацій. Прямі іноземні інвестиції – важливе джерело фінансових ресурсів в середньостроковій і довгостроковій перспективі економічного розвитку. Значна частина потреб України в короткостроковому і середньостроковому фінансуванні задовольняється з офіційних джерел у вигляді двосторонніх позик, експортних кредитів, позик з боку таких організацій, як МВФ, МБРР, ЄБРР, Світовий Банк.