0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Ознайомлення з українським національним одягом як напрямок патріотичного виховання дітей старшого дошкільного віку (ID:412564)

Тип роботи: дипломна
Дисципліна:Педагогіка
Сторінок: 86
Рік виконання: 2020
Вартість: 3000
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ОРГАНІЗАЦІЇ ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ ДІТЕЙ СТАРШОГО ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ 8 1.1. Аналіз наукових поглядів на проблему патріотичного виховання дошкільників в класичній та сучасній педагогічній літературі 8 1.2. Особливості ознайомлення старших дошкільників з українським національним одягом 18 1.3. Умови ознайомлення старших дошкільників з українським національним одягом 27 РОЗДІЛ 2. ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ЗМІСТУ ТА ФОРМ ОЗНАЙОМЛЕННЯ З УКРАЇНСЬКИМ НАЦІОНАЛЬНИМ ОДЯГОМ ЯК НАПРЯМКОМ ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ ДІТЕЙ СТАРШОГО ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ 36 2.1. Виявлення рівня обізнаності старших дошкільників про український національний одяг 36 2.2. Зміст та форми ознайомлення старших дошкільників з українським національним одягом 46 2.3 Перевірка ефективності проведеної роботи 55 ВИСНОВКИ 63 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 66 ДОДАТКИ 72
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Формування високоморального громадянина-патріота розпочинається ще з дитинства, адже саме дошкільний період є сенситивним віком для формування та становлення майбутньої особистості. У ці роки у дітей формуються ціннісні орієнтації, розвиваються емоції, почуття, мислення, механізми спілкування з оточуючим середовищем, усвідомлення себе в даному соціокультурному просторі. На важливості задоволення пізнавальних потреб дитини, її розвитку та виховання наголошують державні документи у сфері дошкільної освіти, зокрема Закон України «Про дошкільну освіту», Базовий компонент дошкільної освіти в Україні, діючі програми розвитку, навчання та виховання. Відповідно до даних документів вихователі повинні спрямовувати свою роботу на формування всебічно та гармонійно розвиненої особистості, що включає і здійснення патріотичного виховання. Розроблена парціальна програма для дітей дошкільного віку «Україна – моя Батьківщина», яка спрямовується на формування багатогранного та складного для розуміння вихованцями поняття «патріотизм». Одним із напрямків роботи є виховання любові до України, поваги до народних традицій та звичаїв, а також цінностей та надбань. Актуальним є те, що в дошкільні роки зароджується усвідомлення приналежності до українського роду, почуття відданості рідній країні тощо. Проблемою є те що, не завжди діти дошкільного віку з раннього дитинства відчувають оту приналежність до українського народу. Зазвичай їм важко зробити вибір, досягнути успіху, самореалізуватися. Уявлення дітей, що стосуються даного напрямку роботи при успішній роботі вихователя, організації освітньо-виховної роботи засвоюють в закладі дошкільної освіти та поповнюються протягом подальшого життя.
Інші роботи з даної категорії: