0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

«Податковий кодекс України про особливості обліку і звітності з податку на землю та орендної плати за земельні ділянки.» (ID:722975)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 17
Рік виконання: 2021
Вартість: 250
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ 1.Загальна інформація про земельний податок …………………………….3 1.1.База оподаткування земельного податку ……………………………...3 2.Пільги щодо сплати податку для фізичних і юридичних осіб. Які земельні ділянки не підлягають оподаткуванню…………………………………….4 3.Особливості оподаткування платою за землю……………………………..8 4.Орендна плата ……………………………………………………………...10 5.Індексація нормативної грошової оцінки земель ………………………..12 6.Розміри штрафних санкцій застосовуються до платника земельного податку за неподання чи несвоєчасне подання декларації із цього податку …………………………………………………………………………….…13 7.Висновки……………………………………………………………………14 8.Список використаної літератури………………………………………….16
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
1.1. База оподаткування земельним податком є : -нормативна грошова оцінка земельних ділянок з урахуванням коефіцієнта індексації, визначеного відповідно до порядку, встановленого цим розділом; -площа земельних ділянок, нормативну грошову оцінку яких не проведено. Рішення рад щодо нормативної грошової оцінки земельних ділянок офіційно оприлюднюється відповідним органом місцевого самоврядування до 15 липня року, що передує бюджетному періоду, в якому планується застосування нормативної грошової оцінки земель або змін (плановий період). В іншому разі норми відповідних рішень застосовуються не раніше початку бюджетного періоду, що настає за плановим періодом. Що до оподаткування земельних ділянок, наданих на землях лісогосподарського призначення (незалежно від місцезнаходження), земельним податком, то , податок за лісові землі складається із земельного податку та рентної плати, що визначається податковим законодавством. Ставки податку за один гектар нелісових земель, які надані у встановленому порядку та використовуються для потреб лісового господарства, встановлюються відповідно до статті 274 цього Кодексу.