0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

"Розроблення системи управління безпечністю на основі стандарту IFS Food " (ID:286992)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 127
Рік виконання: 2018
Не продається
Вартість: 0
Автор більше не продає цю роботу
?

Основні причини, чому роботи знімають з продажу:

  1. Автор роботи самостійно зняв її з продажу
  2. Автор роботи видалив свій аккаунт - і всі його роботи деактивувалися
  3. На роботу надійшли скарги від клієнтів - і ми її деактивували
Шукати схожі готові роботи
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ХАРАКТЕРИСТИКА МІЖНАРОДНИХ СИСТЕМ БЕЗПЕЧНОСТІ ТА ОБГРУНТУВАННЯ ВИБОРУ СТАНДАРТУ IFS Food 5 РОЗДІЛ 2. РОЗРОБЛЕННЯ ТА ОПИС ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА БЕЗАЛКОГОЛЬНОГО НАПОЮ 15 РОЗДІЛ 3. РОЗРОБЛЕННЯ ПРОГРАМ-ПЕРЕДУМОВ ВПРОВАДЖЕННЯ СТАНДАРТУ IFS 22 РОЗДІЛ 4. РОЗРОБЛЕННЯ СИСТЕМИ НАССР ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА БЕЗАЛКОГОЛЬНОГО НАПОЮ 33 РОЗДІЛ 5. УПРАВЛІННЯ НЕВІДПОВІДНОЮ ПРОДУКЦІЄЮ ТА ПРОСТЕЖУВАНІСТЬ НА ЕТАПІ ЇЇ РЕАЛІЗАЦІЇ 44 5.1. Організаційні засади та ідентифікація невідповідної продукції. 46 5.2. Порядок проведення робіт з невідповідною продукцією. 47 ВИСНОВОК 53 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 54 ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
У стандарті IFS простежуваність продукції належить до числа важливих вимог. Управління невідповідною продукцією – є одним з головних процесів для кожної організації, від оперативності й правильності виконання якого залежить успішність роботи всього колективу[34]. Невідповідна продукція – це сировина, напівфабрикати або готова продукція і допоміжні матеріали, які не відповідають встановленим вимогам і не можуть використовуватись у виробництві або реалізації. Невідповідна продукція повинна оперативно виявлятися та ізолюватися від продукції, що задовольняє встановленим вимогам. Визначається можливість подальшого використання невідповідної продукції й попереджається повторне виникнення невідповідності[35]. Об’єктом управління невідповідною продукцією можуть бути:  одиниці або партії готової продукції;  одиниці або партії продукції і складальних одиниць продукції в процесі їх виготовлення;  продукція, що закуповується ( сировина та матеріали). Мета процедури «Управління невідповідною продукцією» полягає в тому, щоб захистити споживача від ненавмисного отримання продукції, що не відповідає встановленим вимогам, уникнення надмірних витрат, пов’язаних з доробкою такої продукції. Ця мета досягається, якщо проводити ретельний аналіз виявлених та потенційних причин, що сприяють їхньому виникненню, а також можливих наслідків невідповідностей.