0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Технологія виробництва безалкогольних напоїв з пониженою калорійністю (ID:363276)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 62
Рік виконання: 2016
Вартість: 300
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП 4 РОЗДІЛ 1. ЛІТЕРАТУРНИЙ ОГЛЯД 6 1.1. Асортимент газованих безалкогольних напоїв з пониженою калорійністю 6 1.2. Аналіз сучасних способів проведення технологічних процесів 11 РОЗДІЛ II. ХАРАКТЕРИСТИКА СИРОВИНИ ТА МАТЕРІАЛІВ. 13 2.1. Характеристика основної сировини для виробництва безалкогольних напоїв з низькою калорійністю 13 РОЗДІЛ 3. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 39 3.1. Опис технологічного процесу виробництва безалкогольних напоїв з пониженою калорійністю та розроблення апартурно-технологічної схеми. 39 3.2. Технологічні розрахунки, матеріальні розрахунки витрат сировини, допоміжних матеріалів, баланс сировини і готової продукції. 45 РОЗДІЛ IV. ВИМОГИ ДО ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКИ ОБРАНОЇ ПРОДУКЦІЇ. 49 4.1. Показники якості та безпеки безалкогольних напоїв з низькою калорійністю 49 4.2. Методи контролю якості та безпечності проектованого продукту 52 ВИСНОВОК 59 СПИСОК ИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 61
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову