0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

ответы на вопросы (ID:212949)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 36
Рік виконання: 2018
Вартість: 100
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП……………………………………………………………………………..3 1. Питання №1 Свіжі і перероблені гриби. Хімічний склад та харчова цінність їстівних грибів. Показники якості свіжих та перероблених грибів. Види пакування, умови та термін зберігання 4 2. Питання №2 Чай та чайні напої. Особливості хімічного складу. Класифікація та асортимент. Особливості виробництва, вимоги до якості, умови та термін зберігання. Пакування та макетування 9 3. Питання №3 Риба холодильної обробки (морожена). Способи обробки. Класифікація та асортимент. Показники якості та дефекти. Пакування, маркування, транспортування, зберігання риби мороженої 15 4. Питання №4 Цукор. Споживчі властивості, класифікація, асортимент, вимоги до якості, пакування, маркування, транспортування, зберігання цукру 22 5. Питання№5 Визначити якість крохмалю картопляного, який має білий колір, зольність 0,35%, кислотність 200 , кількість крапин в 1дм2 – 250. Дайте стислу характеристику крохмалепродуктам 31 ВИСНОВКИ 35 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ 36
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП Термін «товарознавство» складається з двох слів: «товар» і «знання». Останнє слово відбулося від санскритського уесіа, що означає «знання». Отже, товарознавство - це знання про товари. Ці знання необхідні як технологам підприємств-виготівникив, товарознавцям промислових, сільськогосподарських і торгових організацій, експертам, комерсантам, економістам, бухгалтерам, менеджерам, так і покупцям. Останні отримують знання про товар з допомогою засобів інформації - маркування, реклами, статей, книг і т. д., тому дуже важливо, щоб засоби масової інформації, як основне джерело використовували товарознавчі знання про товар. Завданя даної контрольної роботи: 1. Свіжі і перероблені гриби. Хімічний склад та харчова цінність їстівних грибів. Показники якості свіжих та перероблених грибів. Види пакування, умови та термін зберігання; 2. Чай та чайні напої. Особливості хімічного складу. Класифікація та асортимент. Особливості виробництва, вимоги до якості, умови та термін зберігання. Пакування та макетування; 3. Риба холодильної обробки (морожена). Способи обробки. Класифікація та асортимент. Показники якості та дефекти. Пакування, маркування, транспортування, зберігання риби мороженої ; 4. Цукор. Споживчі властивості, класифікація, асортимент, вимоги до якості, пакування, маркування, транспортування, зберігання цукру; 5. Визначити якість крохмалю картопляного, який має білий колір, зольність 0,35%, кислотність 200 , кількість крапин в 1дм2 – 250. Дайте стислу характеристику крохмалепродуктам.