0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

«Охолоджені, підморожені та заморожені гідробіонти. Загальна характеристика» (ID:373031)

Тип роботи: реферат
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 16
Рік виконання: 2020
Вартість: 200
Купити цю роботу
Зміст
Вступ Розділ 1. Теоретичні аспекти досліджуваної теми 1.1 Загальна характеристика гідробіонтів і їх харчова цінність 1.2 Загальний аналіз технологій охолодження, підмороження та замороження гідробіонтів Розділ 2. Організація теоретичних робіт 2.1 Класифікація та асортимент риби холодильної обробки. 2.2 Пакування і маркування риби холодильної обробки. Розділ 3. Транспортування і зберігання риби холодильної обробки. Висновки Список використаних джерел
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Відповідно одними із найважливіших продуктів в здоровому раціоні є гідробіонти. Вони є незамінним джерелом білку, поліненасичених жирних кислот, та інших поживних речовин. Рибні продукти можуть замінювати м’ясо, вони швидше і легше засвоюються організмом, а також являються важливим джерелом легкозасвоюваного фосфору, та кальцію. Не дивлячись на те, що вживання гідробіонтів в їжу є життєво важливим, в Україні споживання риби на одну людину на рік в середньому становить 2 -5 кг. Це можна пояснити зменшенням обсягів вилову, а також зменшенням масштабів виробництва рибних продуктів.