0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Аналіз хімічного складу томатів солених (ID:392732)

Тип роботи: реферат
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 7
Рік виконання: 2016
Не продається
Вартість: 0
Автор більше не продає цю роботу
?

Основні причини, чому роботи знімають з продажу:

  1. Автор роботи самостійно зняв її з продажу
  2. Автор роботи видалив свій аккаунт - і всі його роботи деактивувалися
  3. На роботу надійшли скарги від клієнтів - і ми її деактивували
Шукати схожі готові роботи
Зміст
1. Актуальність теми 2. Хімічний склад томатів солених 3. Висновок 4. Список використаних джерел
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Томати – це плоди однорічної трав’янистої теплолюбної (при температурі нижче 8ºС плоди не ростуть) рослини. За будовою вони належать до справжніх ягід. Плід складається з шкірочки, тонкого прошарку м’якоті і соковитих насіннєвих камер, яких налічується від 2 до 20 і більше. Соління і квашення – чудовий метод переробки їжі, що може зберігатись довгий час. Солені, мариновані, мочені овочі з різними спеціями і маринадами користуються великим попитом серед споживачів, особливо взимку. На сьогоднішній день існує великий асортимент солених, мочених і маринованих овочів, а також овочеве асорті. Томати і огірки є найпоширенішими продуктами споживання серед усіх мочених, солених і маринованих овочів. Споживач має розуміти всі плюси і мінуси спожитої продукції, склад продукції, її вплив на організм людини, вплив на свіжий продукт різних процесів переробки. У випадку із солінням томатів, ми маємо знати вплив бродіння на томати та його шкідливість чи користь на наш організм, знати харчову і енергетичну цінність цього продукту. Саме тому тема моєї індивідуальної роботи є актуальною. Мета роботи: дослідити хімічний склад томатів солених, порівнявши їх із хімічним складом томатів свіжих. Об’єкт роботи: томати солені, томати свіжі. Предмет роботи: дослідження зміни хімічного складу томатів при солінні.