0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Оцінка відповідності морозива з комбінованим складом сировини (ID:392769)

Тип роботи: аналітична робота
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 35
Рік виконання: 2019
Не продається
Вартість: 0
Автор більше не продає цю роботу
?

Основні причини, чому роботи знімають з продажу:

  1. Автор роботи самостійно зняв її з продажу
  2. Автор роботи видалив свій аккаунт - і всі його роботи деактивувалися
  3. На роботу надійшли скарги від клієнтів - і ми її деактивували
Шукати схожі готові роботи
Зміст
ВСТУП 1. Аналіз світового та вітчизняного ринку морозива 2. Вимоги до якості морозива згідно нормативних документів 3. Визначення критеріїв, методів та засобів оцінювання відповідності морозива з комбінованим складом сировини 4. Оцінювання відповідності морозива з комбінованим складом сировини ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Морозиво – широко поширений десертний продукт, що характеризується значною популярністю населення, а особливо дітей. Морозиво є не тільки смачним освіжаючим продуктом, а й має високу харчову та біологічну цінність тому, що виготовляється із молока та молочних інгредієнтів. Як відомо, за традиційною рецептурою морозиво виробляють із молока та молочних продуктів із додаванням різних наповнювачів (какао-порошка, фруктові джеми, шматочки фруктів та горіхів, згущеного молока та багато іншого). У той же час, існує морозиво з комбінованим складом сировини, що містить в своєму складі харчові замінники натуральних інгредієнтів. Дуже привабливим фактором вибору морозива із комбінованим складом сировини є його ціна, що є доволі низькою в порівнянні з морозивом суто з молочної сировини. Споживачі часто не задумуються, що міститься в складі такого морозива й не звертають увагу на маркування, в якому зазвичай вказуються всі складові продукту. Варто також зазначити, що через зниження купівельної спроможності населення, суттєвого послаблення державного ринкового нагляду за виробництвом і обігом споживчих товарів на ринку наявна значна кількість продукції, яка характеризується низьким рівнем безпечності та якості. Це, в свою чергу, обумовлює необхідність та актуальність даної роботи Метою дослідження є оцінка відповідності якості морозива з комбінованим складом сировини найбільш поширених торговельних марок. Предмет дослідження – морозиво з комбінованим складом сировини. Об’єкт дослідження – оцінка відповідності морозива з комбінованим складом сировини найбільш поширених на ринку торгових марок. Методи дослідження: аналізу та синтезу, порівняння та узагальнення, систематизації, органолептичні, фізичні, фізико-хімічні, математико-статистичної обробки одержаних даних.