0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Особливості товарознавчої експертизи томатів консервованих (ID:475253)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 32
Рік виконання: 2016
Вартість: 200
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 1. АНАЛІТИЧНИЙ ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРИ 1.1. Характеристика заключного етапу проведення експертизи 1.2. Правила приймання і методи відбору проб томатів очищених консервованих 1.3. Вимоги до якості та дефекти томатів очищених консервованих 1.4. Критерії ідентифікації та способи фальсифікації томатів консервованих 2. ТОВАРОЗНАЧА ЕКСПЕРТИЗА ТОМАТІВ КОНСЕРВОВАНИХ 2.1. Характеристика об’єктів та методів проведення експертизи 2.2. Проведення товарознавчої експертизи томатів консервованих 2.3. Порівняльна експертиза якості томатів консервованих 2.4. Оформлення відповідної документації за результатами експертизи ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Експертиза є основним засобом підвищення якості товарів, недопущення постачання в торговельні підприємства фальсифікованих товарів, удосконалення їх асортименту. В кожній демократичній державі вона сприяє зміцненню законності та правопорядку. В Україні створено багато галузей харчової промисловості, у тому числі для переробки фруктів и овочів. Томати консервовані на сьогодні займають вагому частку споживчого ринку України, існує велика кількість малих та великих підприємців-виробників даної продукції, отже технологія виготовлення, умови зберігання, якість сировини, відповідно, буде відрізнятись, і тому проведення експертизи якості томатів очищених консервованих є актуальною, так як, вони знаходяться у широкому вжитку та можуть завдати шкоди здоров’ю при недотриманні умов і технології виготовлення, зберігання, реалізації тощо [1]. Актуальність теми полягає в тому, що на українському ринку томати консервовані є одним з найбільш популярних продуктів на українському столу, саме це зумовило обрати дану тему для написання курсової роботи. Об’єктом досліджень є томати консервовані. Предметом дослідження є томати консервовані Метою роботи є вивчення особливості проведення експертизи томатів очищених консервованих та документальне оформлення результатів експертизи. Для досягнення мети необхідно виконати наступні питання: - охарактеризувати заключний етап проведення експертизи; - визначити правила приймання і методи відбору проб томатів консервованих; - ознайомитись з вимогами до якості та дефектами томатів консервованих; - визначити критерії ідентифікації та способи фальсифікації томатів консервованих; - дати характеристику об’єктам та методам проведення експертизи; - провести товарознавчу експертизу томатів консервованих; - здійснити порівняльну експертизу якості томатів консервованих; - оформити відповідну документацію за результатами експертизи. Для вирішення поставлених питань були використані наступні методи: аналітичний: аналіз, синтез, систематизація, зіставлення, порівняння, узагальнення та класифікація що допомогло в ознайомлені з порядком та методами проведення експертизи томатів консервованих.