0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Плодоовочева продукція (ID:96074)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 54
Рік виконання: 2013
Вартість: 55
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП 1. Свіжі овочі 2. Бульбоплоди 3. Коренеплоди 4. Капустяні овочі 5. Цибулеві овочі 6. Салат, шпинат і пряні овочі 7. Десертні овочі 8. Пряно-смакові овочі 9. Гарбузові овочі 10. Томатні овочі 11. Бобові овочі 12. Зниження втрат овочів при збиранні, зберіганні і транспортуванні 13. Транспортування і зберігання овочів 14. Свіжі плоди і ягоди 15. Плоди насіннєвих 16. Кісточкові плоди 17. Ягоди 18. Інтродуцировані ягідні рослини 19. Горіхоплодові 20. Субтропічні і тропічні плоди 21. Приймання овочів, плодів, ягід по кількості і якості 22. Зберігання плодоовочевої продукції ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ІНДИВІДУАЛЬНЕ ЗАВДАННЯ 1. Розрахувати калорійність звичайного дня 2. Розрахувати калорійність святкового дня
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову