0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

1. Порівняльна характеристика розвитку релігійного туризму в Африці. 2. Розвиток релігійного туризму в Єгипті (ID:179154)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Туризм
Сторінок: 10
Рік виконання: 2017
Вартість: 70
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ Завдання 1. Порівняльна характеристика розвитку релігійного туризму Завдання 2. Розвиток релігійного туризму в Єгипті Завдання 3. Особливості розвитку релігійного туризму Івано-Франківській області СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУР
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Завдання 2. Розвиток релігійного туризму в Єгипті Африканський континент можна умовно поділити на: Північну Африку з переважанням ісламу, Західну і Східну Африку, де панує іслам і є окремі центри християнства і традиційних релігій. Єгипет розташований на межі двох материків: Африки та Євразії, і вважається колискою християнства. Але станом на сьогодні 90% населення країни сповідує іслам, а 10% - християни, переважно приналежні до Коптської церкви. Через дуже довге і тісне співіснування християнства і ісламу, Єгипет є значимим для відвідання туристів - представників обох релігій, причому деякі реліквії є святинею як для православних, так і для мусульман. Наприклад, єгипетські мусульмани вшановують Матір Божу, називаючи її «Найпершою із жінок», пророка Мойсея (пророк Муса), Христа, вважаючи Його пророком (пророк Іса). Вони дуже шанують святу Катерину і, може бути, кому-то це здасться зовсім неймовірним, але всередині монастиря святої Катерини є діюча мечеть, і все прислужники в цьому монастирі (на зразок паламарів і алтарників) - це мусульмани. Також вони просять заступництва у Георгія Побідоносця, Миколи Чудотворця, і не просто на якомусь теоретичному рівні, а на рівні побутовому, практичному. Мусульмани Єгипту відвідують багато християнських святинь і підтверджують, що це святині чудотворні [9].