0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Соціально-правовий захист дітей з особливими освітніми потребами в Україні. Право на освіту дітей з особливими освітніми потребами (ID:583427)

Тип роботи: реферат
Дисципліна:Соціальна робота
Сторінок: 13
Рік виконання: 2022
Вартість: 100
Купити цю роботу
Зміст
ПЛАН 1. Вступ ………………………………………………………………………….. 3 2. Нормативно-правова база України щодо соціально-правового забезпечення дітей з обмеженими можливостями ……………………………………… 3-6 3. Організація освіти дітей з особливими освітніми потребами ………… 6-10 4. Висновки ………………………………………………………………… 10-11 5. Список використаних джерел …………………………………………... 12-13
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Вступ Дитинство – важливий період становлення особистості кожної людини. Враховуючи це, юридично й реально забезпечити додержання прав дітей, і не тільки в конкретній життєвій ситуації, а й з огляду на перспективи їх фізичного й розумового зростання, соціальної зрілості, громадянського становлення й дієздатності. Діти з особливими потребами – найуразливіша категорія дітей. Права дітей – це права людини у квадраті, а права дітей з особливими потребами це права людини у кубі. Діти з особливими потребами – це особливий та неоднорідний гурт дітей, це і психічно хворі або розумово відсталі діти, діти з вадами зору, слуху або мови, діти з обмеженою рухомістю або з так званою непрацездатністю. Всі вони щоденно зустрічаються з труднощами різного характеру, які потребують певних шляхів їх подолання. Кожна дитина “має вести повноцінне і достойне життя в умовах, які забезпечують її гідність, сприяють почуттю впевненості в собі і полегшують її активну участь у житті суспільства” (із Конвенції ООН про права дитини ).
Інші роботи з даної категорії: