0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Організація банкету-фуршету Індивідуальна робота (ID:380233)

Тип роботи: інше
Сторінок: 21
Рік виконання: 2014
Вартість: 200
Купити цю роботу
Зміст
1. Особливості банкету-фуршету 2. Меню 3. Розміщення банкетних столів 4.Розрахунок кількості офіціантів, посуду і приборів 5.Розставляння закусок на столі. Способи подавання страв та напоїв 6.Сервірування стола для банкету-фуршету Список використаних джерел
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Для накриття столів використовуємо банкетні скатертини розміром 173см*208 см. Для накриття столу для почесних гостей, розмір якого становить 5 м * 1,5 м нам потрібно 3 скатертини, для іншого стола (розміром 4 м * 1,5 м) – 2 такі скатертини. Крім того, 1 така скатертина потрібна для столу з резервним посудом. Для накриття двох круглих столів використовуємо скатертини, виготовлені спеціально на замовлення. Розрахуємо довжину скатертин-спідниць (залежно від периметра столу): а) Стіл для почесних гостей: L1 = (5 м + 1,5 м) * 2 = 13 м б) Інший стіл: L2 = (4 м + 1,5 м) * 2 = 11 м Отже, нам потрібно 6 скатертин розміром 173см*208 см та 2 скатертини виготовлені на замовлення. Розрахунок площі приміщення для здійснення обслуговування При організації банкету-фуршету норма площі на одну персону становить 0,4 – 0,6 м2/особу. Тобто, для організації банкету-фуршету на 50 осіб площа приміщення повинна становити (беремо за норму 0,6 м2/особу ): S = 0,6 м2/особу * 50 осіб = 30 м2 Площа, яку займають столи становить близько 17 м2, тому загальна площа залу становитиме 50 м2. Розрахунок кількості офіціантів Для банкету-фуршету норма обслуговування на одного офіціанта становить 14-16 гостей. Отже, для обслуговування даного банкету-фуршету необхідно 3 офіціантів (чоловіки). Розряд офіціантів – ІV . Розрахунок потреби у столовому посуді та наборах Для сервірування столу використовують столовий посуд і набори, загальна кількість яких залежить від кількості гостей і нормативу на одну персону (табл.1). Таблиця 1. Розрахунок потреби у столовому посуді та наборах