0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Розробка харчового раціону за дієтою №5 Індивідуальна робота (ID:380261)

Тип роботи: інше
Сторінок: 9
Рік виконання: 2013
Вартість: 100
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ 1. Показання до застосування дієти №5 2. Загальна характеристика дієти №5 3. Асортимент рекомендованих і заборонених продуктів та страв при дієті №5 4. Розробка харчового раціону на тиждень для чоловіка віком 30 років за дієтою №5 5. Технологічні карти на дієтичні страви Список використаних джерел
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
СУБОТА Перший сніданок. Оселедець з відвареною картоплею (оселедець вимочений - 50, картопля - 200, масло рослинне - 10); чай з лимоном. Другий сніданок. Яблуко. Обід. Щі вегетаріанські з свіжої капусти (капуста свіжа - 120, картопля - 60, морква - 20, петрушка - 5, олія - 15, сметана - 10, томат-паста - 5, вода - 300); котлети парові з вермішеллю (м'ясо - 75, 15 хліб, вермішель - 80, масло вершкове - 10); компот із сухофруктів. Полуденок. Стакан відвару шипшини, печиво. Вечерю. Омлет білковий паровий; сирники зі сметаною (сир - 100, крупа манна - 10, молоко - 20, яйце - 1/2 шт., цукор - 10, сметана - 20); склянка мінеральної води. На ніч. Стакан кефіру. 3. Асортимент рекомендованих і заборонених продуктів та страв при дієті №5 Дозволяється: - Соки фруктові та ягідні некислі, томатний сік, компот, кисіль, неміцний чай і каву з молоком, відвар шипшини. - Хліб пшеничний, житній, «докторський» та інших сортів учорашньої випічки або підсушений, печиво з нездобного тіста. - Молоко з чаєм цільне згущене, сухе, знежирений сир, сметана в невеликій кількості, негострі сири (російський, голландський та ін). - Особливо рекомендуються нежирний сир та вироби з нього. - Різні супи на овочевому відварі з додаванням овочів, круп, макаронних виробів. Молочні, фруктові супи. - Масло вершкове, рослинне масло до 50 г в день.