0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Технологія сокових напоїв в барі (ID:386253)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 45
Рік виконання: 2013
Вартість: 300
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 3 Розділ 1. Значення овочів та фруктів в харчуванні людини 5 Розділ 2. Аналіз асортименту напоїв з застосуванням овочів та фруктів в барі «Затишок» 14 2.1. Загальна характеристика бару 14 2.2. Технологія виготовлення соків в барі 22 Розділ 3. Розробка пропозицій щодо створення нових напоїв на основі рослинної сировини 37 3.1. Пропозиції щодо створення нових напоїв 37 3.2. Нормативна документація на запропоновані напої 41 Висновки і пропозиції 45 Список використаної літератури 47
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову