0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Технологія виготовлення страв з ферментативного м’яса (ID:386263)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 40
Рік виконання: 2013
Вартість: 300
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 3 1. Теоретичні аспекти досліджуваної теми 5 1.1. Значення м’яса для організму людини 5 1.2. Асортимент м’ясних страв в підприємствах ресторанного господарства 6 1.3. Використання ферментів в м’ясній промисловості 9 2. Аналіз проблеми, що вивчається, на прикладі конкретного об’єкту 18 2.1. Загальна характеристика ресторану 18 2.2. Аналіз асортименту страв з ферментативного м’яса у ресторані 28 3. Розробка рекомендацій і заходів вирішуваної проблеми 33 3.1. Складання меню з використанням страв з ферментативного м’яса 33 3.2. Технологія виготовлення нових страв та вимоги до їх якості 37 Висновки і пропозиції 40 Список використаної літератури 41 Додатки 43
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову