0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Технологія організації бенкету-фондю (ID:386264)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 35
Рік виконання: 2013
Вартість: 300
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 3 І. Вступна частина 4 ІІ. Описна частина 10 2.1 Історична довідка або походження тематики святкового столу і застосування 10 2.2 Оснащення торгівельного залу, меблів, устаткування та їх розрахунок 16 2.3 Меню, прейскурант 18 2.4 Розрахунок основного і допоміжного посуду, приборів та столової білизни з урахуванням запасу 19 2.5 Підготовка торгівельного залу і персоналу до роботи 22 2.6 Імітація обслуговування закусками, стравами та напоями 27 2.7 Послідовність прибирання столу 30 2.8 Розрахунок з замовником 34 ІІІ. Безпека праці в роботі офіціанта 35 Висновок 37 Список використаної літератури 40 Додатки 41
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову