0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Проект готелю 4* на 220 місць (ID:386268)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 45
Рік виконання: 2015
Вартість: 500
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 3 1. Характеристика району розміщення проектованого об’єкту 5 1.1. Опис місця розміщення закладу 5 1.2. Вивчення дислокації об’єктів готельно-ресторанного господарства у районі, режиму роботи, типу, реальної кількості місць у мережі об’єктів готельно-ресторанного господарства району 7 1.3. Визначення необхідної кількості місць у мережі об’єктів готельно-ресторанного господарства вибраного району 8 1.4. Вивчення контингенту потенційних споживачів 9 1.5. Обґрунтування режиму та форм роботи об’єкту 10 1.6. Вивчення можливості підключення проектованого об’єкту готельно-ресторанного господарства до інженерних мереж 13 2. Технологічна частина 14 2.1. Складання виробничої програми ЗРГ при готелі 14 2.1.1.Визначення необхідної кількості місць в закладах ресторанного господарства проектованого готелю та їх структури. 14 2.1.2.Організація процесів виробництва готової продукції та обслуговування споживачів в проектованих закладах ресторанного господарства при готелі. 14 2.1.3. Розробляння графіків завантаження торгівельних залів і визначення денної кількості споживачів в проектованих закладах ресторанного господарства при готелі 16 2.1.4. Визначення кількості і асортиментного складу денної продукції закладу ресторанного господарства при готелі 18 2.2.5. Складання меню розрахункового дня 19 2.1.6. Визначення кількості робітників виробництва по окремих цехах 21 2.1.7. Розробка структурно-технологічної схеми закладу 23 2.2. Розрахунок виробничих цехів закладу 25 2.2.1.Складання денної виробничої програми гарячого цеху і розробка структурно-технологічної схеми його виробничого процесу 25 2.2.2. Підбір технологічного і допоміжного технологічного устаткування гарячого цеху нормативним методом. 26 2.2.3. Визначення площі гарячого цеху розрахунковим методом 29 2.2.4. Організація роботи виробничих цехів проектованого закладу ресторанного господарства при готелі. 30 2.2.5.Санітарно-гігієнічне забезпечення закладів ресторанного господарства при готелі. 30 3. Визначення складу і площі приміщень проектованого закладу готельно-ресторанного господарства на основі ДБН 36 4. Визначення загальної площі будівлі та її етажності 40 5. Розробка компоновочного рішення проектуємого закладу готельно-ресторанного господарства з розміщенням технологічного устаткування в гарячому цеху 42 Висновки 45 Список використаної літератури 47
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову