0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Еко-готель 4* в Дніпровському районі м. Києва (ID:597186)

Тип роботи: магістерська
Сторінок: 186
Рік виконання: 2021
Вартість: 10000
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ 4 ВСТУП 6 РОЗДІЛ 1 ІННОВАЦІЙНИЙ 8 1.1.Поняття принципи та концепція екотуризму 9 1.2.Проблеми та перспективи екотуризму 12 1.3.сучасний стан екологічного туризму в Україні 13 1.4.Незвичні локації 14 РОЗДІЛ 2 ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ 17 2.1 Характеристика регіону, де планується розмістити готельне підприємство, та обґрунтування вибору місця будівництва 17 2.2 Аналіз існуючого ринку готельних послуг 21 2.3 Дослідження контингенту потенційних споживачів 23 2.4 Визначення концептуальних засад діяльності готелю 24 2.5 Інженерні дослідження та обґрунтування технічної можливості будівництва готельного підприємства 25 РОЗДІЛ 3. ОРГАНІЗАЦІЙНО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ 28 3.1 Моделювання сервісно-виробничого процесу готельного підприємства, що проектується 28 3.2 Проектування приймально-вестибюльної групи приміщень 36 3.3 Проектування житлової групи приміщень 39 3.4 Проектування закладів ресторанного господарства готельного підприємства 46 3.4.1 Організація харчування споживачів готельних послуг в закладах ресторанного господарства проектованого засобу розміщення 46 3.4.2 Розробка виробничої програми підприємства харчування 47 3.4.3 Розрахунок добової кількості сировини, напівфабрикатів, продуктів та закупівельних товарів 58 3.4.4 Розроблення та характеристика загальної структурно-технологічної схеми виробництва підприємства харчування 63 3.4.5 Проектування складського господарства 66 3.4.6 Проектування заготівельних цехів 80 3.4.7 Проектування доготівельних цехів 93 3.4.8 Проектування допоміжних приміщень виробничого призначення 113 3.4.9 Проектування приміщень зони обслуговування 114 3.4.10 Проектування службово-побутових та технічних приміщень 118 3.4.11 Визначення загальної площі підприємства харчування 120 3.5 Проектування приміщень культурно-дозвіллєвого і фізкультурно-оздоровчого призначення 122 3.7 Проектування адміністративних та господарсько-виробничих приміщень еко-готелю 123 3.8 Визначення загальної площі готельного підприємства, його конфігурації та поверховості 125 3.9 Розроблення заходів щодо забезпечення санітарно-гігієнічних умов в проектованому засобі розміщення 128 РОЗДІЛ 4 ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНІЧНИЙ 133 4.1 Розміщення засобу розміщення в містобудівній структурі 133 4.2. Інженерно-будівельні рішення підприємства 134 4.3 Характеристика інженерних систем готелю 137 4.4. Пропозиції щодо дизайну 153 4.4.1. Зовнішня архітектурна композиція 153 4.4.2. Інтер‘єр приміщень для обслуговування відвідувачів 154 4.5 Заходи щодо охорони праці 158 РОЗДІЛ 5. ЕКОНОМІЧНИЙ 166 5.1. Обґрунтування операційних доходів готелю 166 5.2. Планування операційних активів (ресурсів) готелю 170 5.3. Розробка плану з праці 172 5.4 Планування поточних затрат закладу ресторанного господарства 176 5.5. Планування операційного прибутку готелю за сценарієм розвитку. Діагностика отриманих результатів 182 ВИСОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 184 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ІНТЕРНЕТ-РЕСУРСІВ 185 ДОДАТКИ 187
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП Готельне господарство стає все більш прибутковою справою, і будівницт-во готелів здійснюється переважно з урахуванням комерційних цілей. Такому глобальному рішенню сприяє розвиток туризму. Розвиток туристської індустрії викликав небачений зріст готельного господарства. Тому багато країн почали вкладати великі кошти у розвиток цієї галузі економіки. Отже з точки зору біз-несу готель є комерційним виробництвом, яке пропонує на ринку свій товарний продукт у вигляді послуги (комплексу послуг). Все ж таки у багатьох країнах готельне господарство стає однією з найважливіших сфер заняття населення. Актуальність теми. Полягає в тому, що у теперішній час готельне госпо-дарство у всьому світі стало на індустріальну основу і являє собою галузь еко-номіки, яка забезпечує значні валютні надходження за рахунок розвитку інозем-ного туризму. Готельно-ресторанні послуги займають величезну нішу в індуст-рії туризму, і саме вони безпосередньо впливають за сукупну якість туристич-них послуг. Актуальною на сьогодні є проблема зміцнення існуючої матеріально тех-нічної бази готелів, зокрема її реконструкції та модернізації, саме тому автор вибрала темою своєї курсової роботи “Готельне господарство України. Сучас-ний стан та перспективи розвитку”. Метою роботи є розробка ефективного проекту підприємства готельного господарства в місті Київ, який відповідав би міжнародним стандартам, задово-льняв би потреби найвибагливіших гостей та приносив би при цьому достатній прибуток для подальшої своєї діяльності та розвитку. Щоб досягти мети потрі-бно вирішити такі завдання: - Надати техніко-економічне обґрунтування; - Змоделювати сервісно-виробничий процес підприємства; - Спроектувати ЗРГ в закладі, що проектується; - Розробити заходи щодо санітарно-гігієнічних умов; - Визначити площу закладу; - Розробити об’ємно планувальні рішення проектованого готелю. Об’єктом дослідження є готель, який проектується. Він буде знаходитись в м.Києві по просп. Генерала Ватутіна 12. Це дуже ефективне місце для майбут-нього нового готелю, тому що це комфортабельна для туристів зона. Гарне міс-це тим, тому що тут зорієнтоване багате зосередження туристів, які приїхали в країну і будуть перебувати в ньому не тільки для відпочинку, а й для не довго-тривалому перебуванні. Предметом дослідження виступають підприємства готельно-ресторанного господарства, та свій власний проектуємий готель. В роботі було використано економічний аналіз, аналіз зовнішнього середовища та аналіз обра-ної місцевості, кількість та характеристика конкурентів, місця зосередження ту-ристів в даному районі. РОЗДІЛ 1 ІННОВАЦІЙНИЙ ВСТУП В умовах жорсткої конкуренції туристично привабливі країни світу намага-ються віднаходити ефективні засоби магнетичного притягання до своїх локацій, використовуючи, при цьому, найоригінальніші, та водночас, найпростіші інстру-менти привертання уваги потенційних мандрівників. Під впливом таких обставин формуються й новітні індустрії, які визначають симпатії та інтереси вибагливого сучасного туриста. Інноваційним напрямом, який за кордоном набув широкої популярності, є екотуризм. Він виник як вид туризму, що передбачає відвідування місць з чистим повітрям, природними пейзажами та рекреаційним потенціалом. Україна за допомогою своїх природно-кліматичних та геополітичних особ-ливостях розташування на мапі світу, вигідно вирізняється у порівнянні з іншими країнами цього ж регіону. Однак екотуризм і досі не набув широкого розповсюдження в Україні: не повною мірою використовують потенціал закладений, відсутня екоосвіта, не вио-кремлено критерії туристичного магнетизму об’єктів вітчизняного екотуризму, які визначають мотиваційні вподобання мандрівників, відчувається брак туристи-чної обізнаності з цим видом туризму. У зв’язку з цим, особливо гострої потреби набуває наукове дослідження основних інформаційних ресурсів про знакові тури-стичні локації, що формували в свідомості іноземних туристів національний ко-лорит самобутньої культури українців. Що в майбутньому стане підґрунтям для розвитку внутрішнього туризму в Україні. Оскільки екотуризм – це досить новий напрям туристичної активності, який відносимо до спеціалізованих видів туризму, тому дуже складно віднайти наукові напрацювання, присвячені цій тематиці. Більшість інформації зосереджується в он-лайн або друкованих ресурсах і окрім поодиноких статей у періодичних виданнях, зустрічається вкрай рідко. Поняття «спеціалізовані види туризму» серед вітчизняних науковців вперше зустрічаємо в М. Крачила, який вбачає їх як систему, що формується під впли-вом окремих сегментів туристів, переважно за професійним спрямуванням або у відповідності до мети подорожі, а сама поїздка передбачає наявність необхідних ресурсів та спеціальної організації.