0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Готові роботи з дисципліни “Готельно-ресторанний бізнес” - Сторінка 7

Пошук у категорії "Готельно-ресторанний бізнес"
Якщо ви не знайшли потрібну готову роботу, можете замовити написання роботи "з нуля" із гарантією
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
49 стор.
Конкурентоспроможність ресторанного господарства
2022 р.
400
контрольна (Готельно-ресторанний бізнес)
17 стор.
Контрольна Модульна_робота Управління персоналом
2023 р.
700
контрольна (Готельно-ресторанний бізнес)
15 стор.
Контрольна робота з готельного господарства
2009 р.
20
реферат (Готельно-ресторанний бізнес)
13 стор.
Культура обслуговування в готелях
2015 р.
25
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
41 стор.
Курсова на тему "Тенденція розвитку дизайну готелів у світі"
2020 р.
300
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
36 стор.
Курсова робота з дисципліни «Бізнес-планування у готельно-ресторанно
2023 р.
1500
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
42 стор.
Курсова робота готельно-ресторанного бізнесу
2015 р.
150
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
35 стор.
Лідерство в організації
2019 р.
500
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
23 стор.
М'ЯСО-РИБНИЙ ЦЕХ ЇДАЛЬНІ З ВІЛЬНИМ ВИБОРОМ СТРАВ. КІЛЬКІСТЬ МІСЦЬ – 350
2016 р.
250
дипломна (Готельно-ресторанний бізнес)
30 стор.
Маркетингова діяльність готельних підприємств в Інтернеті
2023 р.
2000
реферат (Готельно-ресторанний бізнес)
22 стор.
Місце і роль стратегії маркетингового управління підприємством
2013 р.
70
реферат (Готельно-ресторанний бізнес)
23 стор.
МІФОЛОГІЯ, ЇЇ РОЛЬ В ЖИТТІ СТАРОДАВНЬОГО ЄГИПТУ
2015 р.
40
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
83 стор.
Моделювання виробництва та обслуговування у кафе-кондитерській
2015 р.
200
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
48 стор.
Моделювання технологічного процесу виробництва других гарячих страв
2014 р.
200
дипломна (Готельно-ресторанний бізнес)
30 стор.
Моніторинг ринку готельних послуг в м. Рівне (економ клас)
2025 р.
450
Не знайшли готову роботу в базі? Замовте "з нуля"!