0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

КУРСОВА РОБОТА: «ІНВЕСТИЦІЙНІІ РЕСУРСИ ПІДПРИЄМСТВ ТА ДЖЕРЕЛА ЇХ ФОРМУВАННЯ» ПрАТ «Кондитерська фабрика «АВК» м. Дніпро» (ID:591258)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 45
Рік виконання: 2020
Не продається
Вартість: 0
Автор більше не продає цю роботу
?

Основні причини, чому роботи знімають з продажу:

  1. Автор роботи самостійно зняв її з продажу
  2. Автор роботи видалив свій аккаунт - і всі його роботи деактивувалися
  3. На роботу надійшли скарги від клієнтів - і ми її деактивували
Шукати схожі готові роботи
Зміст
ВСТУП РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ІНВЕСТИЦІЙНИХ РЕСУРСІВ ПІДПРИЄМСТВ І ДЖЕРЕЛ ЇХ ФОРМУВАННЯ 1.1. Сутність, структура та класифікація інвестиційних ресурсів підприємства 1.2. Джерела формування і напрямки використання інвестиційних ресурсів 1.3 Механізм управління інвестиційними ресурсами підприємства 1.4 Нормативно-правове забезпечення діяльності ПрАТ «Кондитерська фабрика «АВК» м. Дніпро» РОЗДІЛ 2. ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ПІДПРИЄМСТВА 2.1 Загальна фінансово-економічна характеристика ПрАТ «Кондитерська фабрика «АВК» м. Дніпро» 2.2 Експрес-діагностика фінансового стану ПрАТ «Кондитерська фабрика «АВК» м. Дніпро» РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ІНВЕСТИЦІЙНИХ РЕСУРСІВ ВИСНОВКИ ПЕРЕЛІК ПОСИЛАНЬ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
У тих чи інших аспектах інвестиційні ресурси підприємств розглядаються у працях багатьох вітчизняних і зарубіжних економістів. В працях вітчизняних науковців дане поняття почало використовуватись відносно недавно, що було пов’язано із трансформацією розуміння самої категорії «інвестиції». При цьому, характерним недоліком багатьох як вітчизняних, так і зарубіжних праць є те, що поняття «інвестиційні ресурси» хоча й використовується, але прямо не визначається. Відповідно до словникового тлумачення під «ресурсами» розуміють, запаси чого-небудь, можливості, які можна використати у разі необхідності, кошти або джерела надходження будь-чого. Аналіз праць по досліджуваному питанню дозволяє дійти до висновку, що у відповідності з існуючими варіантами трактування поняття «ресурси», в економічній науці сформувалися два основні підходи до визначення сутності інвестиційних ресурсів підприємства. Перший підхід може бути продемонстрований наступним визначенням: «Інвестиційні ресурси представляють собою всі види фінансових активів, що залучаються з метою вкладення в об’єкти інвестування». В даному випадку інвестиційні ресурси розуміють як різновид фінансових ресурсів. Подібне бачення є досить поширеним, зокрема його підтримують У. Шарп, Г. Александер, І. Бланк. Очевидно, що в подібному трактуванні інвестиційні ресурси повністю ототожнюються з поняттям джерел фінансування інвестицій.