0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

КУРСОВА РОБОТА З ДИСЦИПЛІНИ: «ФІНАНСОВА ДІЯЛЬНІСТЬ СУБ’ЄКТІВ ПІДПРИЄМНИЦТВА» Приватного акціонерного товариства «Львівська кондитерська фабрика «Світоч» (ID:591259)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 48
Рік виконання: 2021
Не продається
Вартість: 0
Автор більше не продає цю роботу
?

Основні причини, чому роботи знімають з продажу:

  1. Автор роботи самостійно зняв її з продажу
  2. Автор роботи видалив свій аккаунт - і всі його роботи деактивувалися
  3. На роботу надійшли скарги від клієнтів - і ми її деактивували
Шукати схожі готові роботи
Зміст
ВСТУП 1.ХАРАКТЕРИСТИКА І АНАЛІЗ ОСОБЛИВОСТЕЙ ФІНАНСІВ СУБ’ЄКТА ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ 1.1.Характеристика галузі промисловості 1.2.Характеристика суб’єкта підприємницької діяльності 1.3.Особливості організації фінансової роботи суб’єкта господарювання 1.3.1.Особливості організації діяльності Приватного акціонерного товариства «Львівська кондитерська фабрика «Світоч» 1.3.2.Основи організації, особливості фінансової діяльності і зміст фінансової роботи Приватного акціонерного товариства «Львівська кондитерська фабрика «Світоч» 2.ФІНАНСОВА ДІАГНОСТИКА СУБ’ЄКТА ГОСПОДАРЮВАННЯ 2.1.Дослідження даних фінансової звітності 2.2.Аналіз руху грошових коштів 2.3.Горизонтальний і вертикальний аналіз 2.4. Аналіз фінансових коефіцієнтів діяльності підприємства 3.АНАЛІЗ ОЦІНКИ ПОТРЕБИ ПАТ «ЛКФ «СВІТОЧ» В КАПІТАЛІ 3.1.Визначення потреби в капіталі в рамках фінансової, операційної, інвестиційної діяльності 3.2.Потреба в капіталі для фінансування основних засобів та нематеріальних активів 3.3.Потреба в капіталі для фінансування оборотних активів ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Аналізуючи дані таблиці 1.1, можна сказати, що спостерігається тенденція до зменшення виручки від реалізації, на початок періоду вона становила 2 260 086 тис.грн., а на кінець склала 2 440 593 тис.грн. Причиною зменшення даного показника є зменшення виробленої продукції та реалізаційної ціни, зменшення ринків збуту. Собівартість реалізованої продукції має тенденцію до збільшення, так на початок періоду вона складала 2 051 916 тис.грн., а в кінці 2 207 697 тис.грн. Причиною збільшення може бути підвищення цін на електроенергію, запаси, збільшення витрат на оплату праці. Можна сказати, що чистий прибуток підприємства зменшився, на початку періоду він складав 128 339 тис.грн., а в кінці 127 222 тис.грн.. Причиною служить те, що витрати собівартості зросли. Коефіцієнт зносу основних засобів мав тенденцію до зменшення, так на початку періоду він складав 54,7%, а на кінець 42,8%. Що означає, що фінансування заміни і відновлення основних засобів за рахунок зносу зменшилась на 11,9%. Для підприємства це є негативною зміною, адже вона характеризує погіршення матеріально-технічної бази підприємства. Коефіцієнт придатності основних засобів мав тенденцію до зростання, на початок періоду він склав 45,3%, а на кінець 57,2%. Його динаміка показує на покращення стану основних засобів. Фондовіддача зросла, на початок періоду вона становила 5,21, протягом періоду зросла на 0,32, і в кінці склала 5,53. Це свідчить про покращення використання основних засобів. Фондомісткість не мала змін, як на початку так і в кінці періоду вона складала 0,2. Тобто ні погіршення, ні покращення використання в даному випадку основних засобів не відбулося. Фондоозброєність мала тенденцію до зменшення, так на початку періоду вона складала 500,9, а в кінці знизилась до 433,1. Тобто величина виробничих фондів на одного робітника зменшилась. Сталося це через збільшення кількості працюючих. Середньомісячна заробітна плата зросла на 2 413,5 грн., на початку року вона складала 9 079,7 грн., а на кінець зросла до 11 493,2 грн. Ці зміни в першу чергу пов’язані з економічною та соціальною політикою країни (підвищення прожиткового мінімуму та мінімальної заробітної плати у зв’язку з підвищенням цін на життєво необхідні продукти споживання, комунальні послуги і т.д.), а також з фінансовим становищем підприємства. Рентабельність виробництва зросла на 0,4%, на початок періоду вона була 9,7%, а на кінець 10,1%. Рентабельність продукції зросла, на початку періоду вона становила 10,2%, а в кінці 10,6%, збільшення склало 0,4%. Рентабельність продажу мала тенденцію до зростання, так на початку періоду вона становила 9,2%, протягом періоду зросла на 0,3%, і в кінці періоду склала 9,5%. Незначне збільшення показників рентабельності пояснюється тим, що підприємство отримало збільшення виручки від реалізації.