0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Державне регулюв.іннов.№4 (ID:4901)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 56
Рік виконання: 2009
Вартість: 50
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ДЕРЖАВНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ІННОВАЦІЙНОЇ СФЕРИ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ 5 1.1. Методологічні основи та механізм державного регулювання інноваційної сфери 5 1.2. Організація та державне стимулювання інноваційної діяльності харчової промисловості 11 РОЗДІЛ 2. ОЦІНКА ВПЛИВУ ДЕРЖАВНОГО РЕГУЛЮВАННЯ НА ІННОВАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ КОНЦЕРНУ „УКРСПИРТ” 21 2.1. Характеристика концерну „Укрспирт” 21 2.2. Організація інноваційних процесів концерну „Укрспирт” 25 2.3. Організація державного регулювання інноваційних процесів концерну „Укрспирт” 29 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ДЕРЖАВНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ „УКРСПИРТ” 34 3.1. Основні напрями вдосконалення інноваційної політики в Україні 34 3.2. Державне регулювання інноваційного розвитку концерну „Укрспирт” 38 ВИСНОВОК 47 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 49 ДОДАТКИ 56
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Інші роботи з даної категорії: