0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Поняття, класифікація іноземних інвестицій та форми інвестиційної діяльності. Джерела правового регулювання інвестиційних відносин. Сеульська та Вашингтонська конвенції. Страхування іноземних інвестицій. Правові режими іноземних інвестицій: національний р (ID:619690)

Тип роботи: інше
Дисципліна:Міжнародне право
Сторінок: 8
Рік виконання: 2021
Не продається
Вартість: 0
Автор більше не продає цю роботу
?

Основні причини, чому роботи знімають з продажу:

  1. Автор роботи самостійно зняв її з продажу
  2. Автор роботи видалив свій аккаунт - і всі його роботи деактивувалися
  3. На роботу надійшли скарги від клієнтів - і ми її деактивували
Шукати схожі готові роботи
Зміст
Поняття, класифікація іноземних інвестицій та форми інвестиційної діяльності. Джерела правового регулювання інвестиційних відносин. Сеульська та Вашингтонська конвенції. Страхування іноземних інвестицій. Правові режими іноземних інвестицій: національний режим, режим найбільшого сприяння, привілейований режим. Державні гарантії захисту та націоналізація іноземних інвестицій. Правовий режим іноземних інвестицій у вільних економічних зонах. Вирішення інвестиційних спорів у міжнародному приватному праві.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Поняття, класифікація іноземних інвестицій та форми інвестиційної діяльності. Іноземні інвестиції — всі види майнових та інтелектуальних цінностей, що вкладаються іноземними суб'єктами господарської діяльності в країні, в результаті чого утворюється прибуток (дохід) або досягається соціальний ефект. Іноземні суб'єкти господарської діяльності — суб'єкти господарської діяльності, що мають постійне місцезнаходження або постійне місце проживання за межами України. Іноземними інвесторами визнаються суб'єкти, що здійснюють інвестиційну діяльність на території України: юридичні особи, утворені за законодавством іншим, ніж законодавство України; іноземці та особи без громадянства, які не мають постійного місця проживання на території України; міжнародні урядові та неурядові організації; інші держави; інші інозе