0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Джерела правового регулювання відносин власності, ускладнених іноземним елементом: внутрішнє законодавство та міжнародні договори. Колізійні питання права власності. Колізійні норми національного законодавства України, застосовувані до вирішення питань пр (ID:619695)

Тип роботи: інше
Дисципліна:Міжнародне право
Сторінок: 8
Рік виконання: 2021
Не продається
Вартість: 0
Автор більше не продає цю роботу
?

Основні причини, чому роботи знімають з продажу:

  1. Автор роботи самостійно зняв її з продажу
  2. Автор роботи видалив свій аккаунт - і всі його роботи деактивувалися
  3. На роботу надійшли скарги від клієнтів - і ми її деактивували
Шукати схожі готові роботи
Зміст
Джерела правового регулювання відносин власності, ускладнених іноземним елементом: внутрішнє законодавство та міжнародні договори. Колізійні питання права власності. Колізійні норми національного законодавства України, застосовувані до вирішення питань про право власності й інші речові права Правова характеристика колізійної прив’язки «закон місця знаходження речі» (lex rei sitae). Правовий режим власності іноземних держав, міжнародних організацій, іноземних фізичних і юридичних осіб в Україні. Правовий режим власності держави Україна, громадян України та українських юридичних осіб за кордоном Правові питання націоналізації в міжнародному приватному праві. Екстериторіальна дія законів про націоналізацію.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Джерела правового регулювання відносин власності, ускладнених іноземним елементом: внутрішнє законодавство та міжнародні договори. До основних стандартів у сфері правового регулювання відносин власності належить Загальна декларація прав людини (1948) та Європейська конвенція про захист прав людини та основних свобод (1950), учасниками яких є практично всі європейські держави, зокрема й Україну. Ст.17 Загальної декларації прав людини проголошує право приватної власності як основне і невідчужуване право людини. Конвенція про захист прав людини і основоположних свобод є міжнародним договіром, який закріплює певний перелік найбільш важливих для людини суб’єктивних прав. Складовою цієї Конвенції є окремі протоколи, які доповнюють та розвивають її положення. У полі правового регулювання СНД включаються і питання права власності, що закріплені в спеціальному нормативному акті – Угоді країн СНД про взаємне визнання права і регулю-ванні відносин власності від 9.10.1992 року. Серед міжнародних договорів стосовно питань власності значну кількість становлять договори про іноземні інвестиції. Це також Декларації. Мова й