0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Тема 14. Розрахунки в міжнародному приватному праві Міжнародні грошові зобов’язання та міжнародні розрахункові правовідносини: загальна характеристика. Правовідносини по документарному акредитиву.Правовідносини по документарному інкасо.Авансовій платіж і (ID:619720)

Тип роботи: інше
Дисципліна:Міжнародне право
Сторінок: 13
Рік виконання: 2021
Не продається
Вартість: 0
Автор більше не продає цю роботу
?

Основні причини, чому роботи знімають з продажу:

  1. Автор роботи самостійно зняв її з продажу
  2. Автор роботи видалив свій аккаунт - і всі його роботи деактивувалися
  3. На роботу надійшли скарги від клієнтів - і ми її деактивували
Шукати схожі готові роботи
Зміст
Тема 14. Розрахунки в міжнародному приватному праві Міжнародні грошові зобов’язання та міжнародні розрахункові правовідносини: загальна характеристика. Правовідносини по документарному акредитиву.Правовідносини по документарному інкасо.Авансовій платіж і платіж по відкритому рахунку. Банківські гарантії в міжнародних грошових зобов’язаннях. Вексель в міжнародних розрахунках. Чек в міжнародних розрахунках.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Тема 14. Розрахунки в міжнародному приватному праві Міжнародні грошові зобов’язання та міжнародні розрахункові правовідносини: загальна характеристика. Переважна більшість договірних зобов’язань в міжнародному приватному праві мають відплатний характер, тому грошові зобов’язання складають значну частину майнових відносин. Саме через поширеність грошових зобов’язань виникла нагальна потреба уніфікувати всі форми і способи розрахунків для зручності розуміння і застосування їх юридичними особами – резидентами різних держав. Результатом такої уніфікації стали ряд конвенцій та уніфікованих правил Міжнародної Торговельної Палати, які закріпили правила здійснення міжнародних розрахунків у той чи інший спосіб, врегулювавши такі їх види як: акредитив, інкасо, банківські гарантії, вексель, чек та інші. Розрахункові відносини — це форма реалізації грошового зобов'язання в широкому розумінні слова, тобто вони націлені на припинення такого зобов'язання шляхом сплати певної грошової суми боржником кредитору. Грошове зобов'язання є юридичним фактом виникнення розрахункових відносин, яке в процесі функціонування відривається від своєї основи і набуває юридично са­мостійного характеру. Міжнародні розрахунки — це грошові розрахунки між суб’єктами міжнародної діяльності, що пов’язані з рухом товарно-матеріальних цінностей і послуг у міжнародному обігу. Під грошовими зобов'язаннями у