0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Аналіз та удосконалення технології збирання, зберігання та переробки проса , заготівлі та зберігання солодкого перця , заготівлі та зберігання сіна в умовах господарства «СТАНІС» Доманівського району Миколаївської області» (ID:1005498)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 36
Рік виконання: 2020
Вартість: 250
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 4 1. Стисла характеристика господарства. 6 2. Технологія збирання, післязбиральної обробки і закладання на зберігання проса 10 2. 1. Збирання зерна проса 10 2.2. Післязбиральна обробка зерна проса 12 2.3. Закладання на зберігання зерна проса 14 2.4. Процеси, що відбуваються в зерновій масі при зберіганні 18 2.5. Облік і спостереження за зерном при зберіганні 24 3. Технологія збирання, обробки і зберігання солодкого перцю 26 3.1. Збирання, обробка і підготовка до зберігання солодкого перцю 26 3.2. Зберігання солодкого перцю 26 4. Технологія заготівлі та зберігання соломи 28 4.1 Основні вимоги до заготівлі соломи 28 4.2. Зберігання соломи 29 Висновки і пропозиції виробництву 35 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 36
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
При дотриманні вимог передових технологій вирощування просо може сформувати високий урожай зерна, зеленої маси, соломи та сіна. Слід зазначити, що період визрівання зерна у проса розтягнутий, зерно неодночасно достигає в різних частинах рослини: раніш за все — у волоті основного стебла, на кілька днів пізніше у волотях другорядних стебел, на пагонах. У межах окремої волоті зерно починає достигати раніше у верхній частині, потім у середній та нижній. Це дуже заважає встановленню правильного строку збирання врожаю та призводить до великих його втрат. Звертає на себе увагу й той факт, що стебло та листя рослин проса на час господарської стиглості містить значну кількість вологи. Тому вважається доцільним роздільний спосіб збирання. Зерно в скошених і своєчасно підібраних валках добре просихає, достигає, краще вимолочується і, головне, здебільшого не потребує значних витрат на просушування. З приводу роботи писати на пошту megkijl@gmail.com
Інші роботи з даної категорії: