0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Характеристика асортименту борошняних кондитерських виробів. Принципова схема виробництва кави розчинної сублімованої. Призначення та параметри технологічних операцій. (ID:241789)

Тип роботи: реферат
Дисципліна:Інше
Сторінок: 16
Рік виконання: 2018
Вартість: 70
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 3 1. Характеристика асортименту борошняних кондитерських виробів 3 2. Принципова схема виробництва кави розчинної сублімованої 8 3. Призначення та параметри технологічних операцій 11 Висновок 15 Список використаної літератури 15
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Борошняна кондитерська продукція представлена великою групою виробів, різноманітною за асортиментом. Це улюблені продукти харчування багатьох верств населення, особливо дітей. Названі вироби займають значну питому вагу в загальному обсязі продукції, що виробляється закладами ресторанного господарства і спеціалізованими кондитерськими цехами, представлені в основному борошняними кондитерськими і булочними виробами. Булочні вироби виготовляються переважно здобними, тобто з великим вмістом цукру, жиру та яєць. Борошняні кондитерські вироби відрізняються привабливим зовнішнім виглядом, приємним ароматом і смаком. В основному ці вироби солодкі на смак, за рахунок використання великої кількості цукру [2, c.108]. Асортимент борошняних кондитерських виробів дуже різноманітний і його можна згрупувати за кількома ознаками.
Інші роботи з даної категорії: