0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Відповідно до умов колективного договору сторони, які підписали колективний договір, повинні двічі на рік звітувати на загальних зборах трудового колективу про виконання колективного договору. Каптанець звернувся до Мокроусова -представника трудового к (ID:1007407)

Тип роботи: інше
Дисципліна:Право, юридичні
Сторінок: 1
Рік виконання: 2024
Вартість: 100
Купити цю роботу
Зміст
Відповідно до умов колективного договору сторони, які підписали колективний договір, повинні двічі на рік звітувати на загальних зборах трудового колективу про виконання колективного договору. Каптанець звернувся до Мокроусова -представника трудового колективу, який підписував колективний договір, з вимогою прозвітувати, бо півтора року вже не збирали зборів. Мокроусов повідомив Каптанця, що нічого неординарного не відбувалося, щоб збирати збори і розповідати, трудове законодавство не порушувалося, а якщо Каптанцю цікаво, хай почитає колективний договір, все виконувалося, і оскільки крім Каптанця, більше ніхто з працівників не виявив цікавості до колективного договору, через одного нього ніхто зборів збирати не буде, а почуту інформацію хай розцінює як персональне йому звітування. Каптанець написав скаргу до інспекції праці з вимогою провести перевірку та передати в суд матеріали про притягнення до відповідальності Мокроусова, як злісного порушника трудового законодавства. Ваша оцінка ситуації
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Якщо колективний договір передбачає обов'язок звітування двічі на рік, то відповідно до ст. ... ЗУ «Про ..........................................................» трудовий колектив повинен виконувати цю вимогу. Згідно частини 3 цієї ж статті цього ж закону, сторони звітують про виконання колективної угоди в порядку, визначеному цією угодою, але не менше одного разу на рік, тож в даному випадку, якщо протягом півтора року не було проведено збори, це може вважатися порушенням умов договору.