0 800 330 485
Работаем без выходных!
Горячая линия
График работы
Пн - Пт 08:30 - 20:00
Сб - Вс 10:00 - 17:00
Пишите в чат:
Для получения информации о существующем заказе - просьба использовать наш внутренний чат.

Чтобы воспользоваться внутренним чатом:

  1. Авторизируйтесь в кабинете клиента
  2. Откройте Ваш заказ
  3. Можете писать и отправлять файлы Вашему менеджеру

Отзывы

Отзывы на сайте Magistr.in.ua
248
Отзывов
4.9
Средняя оценка
Отзывы на независимых сайтах:
Ref-rating.com.ua
OtzyvSite.ru
23 сентября 2022
Практична (розрахункова, аналітична) (Статистика)
Дуже дякуємо за те що виконали в короткі строки.
15 июня 2022
Курсова (Підприємництво)
Вдячний за хорошу роботу з високим результатом і окрема подяка за правки)
10 июня 2022
Курсова (Політологія)
Хоча був трохи перевищений срок роботи, робота виконана якісно і з дотриманням методички! Залишилися приємні враження)
6 июня 2022
Індивідуальна робота, ІНДЗ, самостійна (Статистика)
Дуже швидко і якісно виконана робота. Я щаслива, що звернулась до вас за послугою !
6 июня 2022
Магістерська дипломна (Зовнішньоекономічна діяльність, ЗЕД)
Магістерська робота виконана якісно та структуровано з дотриманняс всіх вимог! Дуже щаслива що звернулася саме до вас! Захист на 90A!
6 июня 2022
Практична (розрахункова, аналітична) (Логістика)
Щиро дякую за відмінну роботу!
31 мая 2022
Курсова (Економіка підприємств)
Велике дякую)))))))
30 мая 2022
Практична (розрахункова, аналітична) (Маркетинг, рекламна діяльність)
Все круто. Работа топ. Всем советую!
26 мая 2022
Есе (Економіка)
Выполнено отлично. Спасибо)
18 мая 2022
Курсова (Маркетинг, рекламна діяльність)
Дуже вдячний за якысно зроблену роботу, до уваги взяли всі мої вимоги. Робота була зроблена вчасно.
15 мая 2022
Курсова (Радіоелектроніка, радіотехніка)
Робота виконана гарно. Уміло офрмлений документ, який відразу готовий до друку. Один недолік форматування картинок, вони трохи криво були вставлені, та то таке)
10 мая 2022
Курсова (Англійська мова)
Дуже дякую, у мене 91А! Я у захваті,дякую за все!Особливо за терпіння , моральну допомогу та безкоштовні мільйонні правки!!
10 мая 2022
Курсова (Аналіз банківської діяльності)
Роботу виконали вчасно і якісно з першого разу получив допуск до захисту роботу оцінили як дуже якісну magistr.ua дуже класний сайт де все роблять якісно і вчасно і за доступну ціну за таку якість роботи
3 мая 2022
Курсова (Література українська)
Перепрошую, що так довго не писала відгук. Відправила тільки тепер роботу своєму науковому керівнику, він сказав, що робота дуже хороша!))І я Вам дякую за те, що курсова була написала швидко і якісно)
29 апреля 2022
Курсова (Інформатика та обчислювальна техніка)
Курсова робота написана на високому рівні. Врахували все що зазначала. Дякую, дуже приємно коли дійсно після того як замовила непотрібно нічого виправляти самостійно.
Будем благодарны и за ваш отзыв :)

Как оставить отзыв?

Обратная связь от клиентов всегда мотивирует нас становиться лучше.
Если вы хотите оставить нам слова благодарности или конструктивную критику - вы можете это сделать двума способами:

  1. Оставить отзыв на нашем сайте - magistr.in.ua
  2. Оставить отзыв на любом независимом сервисе с отзывами

1. Отзывы на сайте Magistr.in.ua

Оставить отзывы на сайте вы можете через ваш личный кабинет клиента.

Блок оценки работы появляется в вашем кабинете, когда заказ переходит в статус "Выполнено".

Если вы хотите оставить нам отзыв, но чтобы он не появился на этой странице - просто уберите флажок "Публиковать на странице с отзывами".

2. Отзывы на независимых сайтах

Мы благодарны за отзывы на независимых сайтах - особенно, если эти отзывы положительные :)

При размещении отзыва, обязательно указывайте ваш ID заказа. Оставляя ваш ID - вы помогаете нам понять, какой именно автор заслужил премию (или «на орехи»).

А также просьба максимально точно описать процесс вашего заказа и стороны, которые нам следует улучшить