066 005 53 74
Пн - Пт 08:30 - 20:00
Сб - Вс 10:00 - 17:00
Работаем
без выходных!
Пишите в чат:
Для получения информации о существующем заказе - просьба использовать наш внутренний чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Отзывы

Отзывы на сайте Magistr.in.ua
143
Отзывов
4.9
Средняя оценка
Отзывы на независимых сайтах:
Ref-rating.com.ua
OtzyvSite.ru
22 Января 2021
Курсова (Історія)
Дякую гарно за чудово виконану роботу! Все було зроблено за відведений час, грамотно, чітко! Від тепер буду замовляти всі роботи тільки тут, дякую!
14 Января 2021
Магістерська (дипломна) (Фінанси)
Щиро вдячна за роботу, оцінка за захист 95. Трішки довелося доповнити 2 і 3 розділи інформацією інформацією щодо фін.грамотності
8 Января 2021
Магістерська (дипломна) (Економіка)
Дякую за дипломну роботу! Робота була відпрацьована в визначенні мною сроки. Також була була доопрацьована згідно вимог мого дипломного керівника. Робота дуже сподобалася и захищати її було легко)). Дякую за допомогу!
31 Декабря 2020
Магістерська (дипломна) (Економіка підприємств)
Велике спасибі! Виконали дипломну роботу якісно за вказаний термін. Менеджер консультувала 24/7. Викладачі високо оцінили роботу. Ще раз дякую)
24 Декабря 2020
Реферат (Діловодство, документознавство, документалістика)
Дякую за якісну і вчасно виконану роботу.
21 Декабря 2020
Магістерська (Педагогіка)
Робота чудова! Антиплагіату було лише 5%, здала на 90 балів. Рекомендую.
21 Декабря 2020
Курсова (Макроекономіка, державне регулювання економіки)
роботу виконали вчасно і дуже добре. внесли всі правки, про які попросила. я задоволена на всі 100% і однозначно рекомендую
18 Декабря 2020
Курсова (Маркетинг, рекламна діяльність)
Величезне дякую цьому ресурсу, автор за вкрай короткий час зміг виконати колосальну роботу. Менеджер 24/7 швидко відповідав, вирішував усі питання. Повністю задоволений, РЕКОМЕНДУЮ!
15 Декабря 2020
Практична робота (Методологія)
Дуже дякую, робота виконана просто чудово))
11 Декабря 2020
Курсова (Казначейська справа)
Все шикарно, большое спасибо!
10 Декабря 2020
Доповідь (Міжнародна економіка та міжнародні економічні відносини)
І знову - максимальний бал! Викладач дуже прискіпливий і робота на велику кількість балів, але, знову ж таки, максимум! Неймовірно, чесно
10 Декабря 2020
Курсова (Маркетинг, рекламна діяльність)
Щиро дякую агентству за вчасну і якісну роботу.
10 Декабря 2020
Курсова (Право)
Щиро дякую за гарно зроблену курсову роботу автору,що її робив і менеджеру,що був посередником між нами.Дякую за допомогу.Успіхів Вам і процвітання!
5 Декабря 2020
Стаття для студентів (Історія)
Велике дякую за гарну роботу!!! Виконано в строк, матеріал підібрано чудово
3 Декабря 2020
Курсова (Французька мова)
Рекомендую!) Замовила тут курсову роботу з французької мови, за тиждень до остаточного терміну здачі. В мене були тільки методичка і деяка література, знайдена мною на тему. Менеджер переживала і попередила наперед, що автор може не встигнути зробити роботу вчасно, бо в мене навіть плану не було ще. Тому ми домовились, що я попередньо оплачу тільки план, і якщо він мене влаштує, то й роботу також, бо часу в мене вже не було. І... автор зрозумів тему та виконав роботу вчасно і якісно, самостійно зробивши потрібний аналіз матеріалу. До того зверталась до кількох інших фірм, але не було то авторів зі знанням французької, то авторів, які б зрозуміли тему, і пропонували написати роботу по ледь дотичних до теми матеріалах, знайдених в інтернеті (налити води, коротше, пропонували). Роботою я задоволена, здала на 80 балів! Дуже вдячна автору, виручив!) P.S. Єдиний недолік — доволі висока ціна, але його можна було уникнути, якби я замовила роботу завчасно. Тому все ще рекомендую!
Будем благодарны и за ваш отзыв :)

Как оставить отзыв?

Обратная связь от клиентов всегда мотивирует нас становиться лучше.
Если вы хотите оставить нам слова благодарности или конструктивную критику - вы можете это сделать двума способами:

  1. Оставить отзыв на нашем сайте - magistr.in.ua
  2. Оставить отзыв на любом независимом сервисе с отзывами

1. Отзывы на сайте Magistr.in.ua

Оставить отзывы на сайте вы можете через ваш личный кабинет клиента.

Блок оценки работы появляется в вашем кабинете, когда заказ переходит в статус "Выполнено".

Если вы хотите оставить нам отзыв, но чтобы он не появился на этой странице - просто уберите флажок "Публиковать на странице с отзывами".

2. Отзывы на независимых сайтах

Мы благодарны за отзывы на независимых сайтах - особенно, если эти отзывы положительные :)

При размещении отзыва, обязательно указывайте ваш ID заказа. Оставляя ваш ID - вы помогаете нам понять, какой именно автор заслужил премию (или «на орехи»).

А также просьба максимально точно описать процесс вашего заказа и стороны, которые нам следует улучшить