0 800 330 485
Работаем без выходных!
Горячая линия
График работы
Пн - Пт 08:30 - 20:00
Сб - Вс 10:00 - 17:00
Пишите в чат:
Для получения информации о существующем заказе - просьба использовать наш внутренний чат.

Чтобы воспользоваться внутренним чатом:

  1. Авторизируйтесь в кабинете клиента
  2. Откройте Ваш заказ
  3. Можете писать и отправлять файлы Вашему менеджеру

Отзывы

Отзывы на сайте Magistr.in.ua
390
Отзывов
4.9
Средняя оценка
Отзывы на независимых сайтах:
Ref-rating.com.ua
OtzyvSite.ru
27 июня 2024
Звіт з практики (Інформаційні системи і технології)
Все вчасно і круто зроблено! Рекомендую. (Не повірите, навіть не кидалово) То була моя перша заказана робота і хоча ціна була трохи вищою за інших, все одно воно того варте!
22 июня 2024
Бакалаврська дипломна (Екологія)
Усе виконано чудово , швидше ніж було необхідно. Також усі правки вносилися дуже швидко та якісно.Дякую велике !!!
22 июня 2024
Курсова (Інформатика та обчислювальна техніка)
Чудова та вчасна курсова
20 июня 2024
Бакалаврська дипломна (Готельно-ресторанна справа)
Все чудово, дипломна якісна, захистив на 4С. Дякую Вам!
18 июня 2024
Магістерська дипломна (Психологія)
Чудове виконання завдання з дотриманням всіх вимог та прохань! чітко, структуровано, висока унікальність та сумлінне написання праці. дякую!
17 июня 2024
Курсова (Програмування)
Отримав відмінну оцінку за бакалаврську роботу. Перевірка на плагіат пройшла успішно. Хоча мені довелося трохи попрацювати самостійно, автор виконав колосальну роботу. З недоліків можна виділити лише використання старої версії мови програмування. Також було важко орієнтуватися на моїй платформі через відсутність детальних інструкцій. Але загалом я задоволений результатом і якістю замовлення.
14 июня 2024
Звіт з практики (Діловодство, документознавство, документалістика)
Чудова робота! Усі формати правильні, викладач поставив 5. Щиро дякую Автору за швидку та якісну роботу!!
9 июня 2024
Курсова (Психологія)
Дякую! Робота виконана якісно, та я отримала гарний бал, оператори завжди були на зв'язку
6 июня 2024
Курсова (Теорія держави та права)
роботою задоволений
5 июня 2024
Курсова (Біологія)
Я думаю, що в мене була досить складна робота, але автор виконав її чудово, дякую за роботу і допомогу у всіх питаннях
29 мая 2024
Курсова (Туризм)
За час, виділений на виконання, робота в цілому виконана майже бездоганно.
25 мая 2024
Задачі, кейси (Бухгалтерський облік)
Автор мастер своего дела, впечатляет качество работы
24 мая 2024
Курсова (Кримінальне право, кримінологія)
Дуже дякую за якісну роботу,на антиплагіат робота пройшла на відмінний відсоток,як хотів,і у викладача не було ніяких поправок
24 мая 2024
Презентація (Фінансовий аналіз)
Тільки руки дійшли до відгуку. Так як не маю часу займатись сама такими роботами, часто користуюсь вашими послугами. Саме за цю роботу я отримала найвищий бал, я дуже задоволена послугами. Дякую!
12 мая 2024
Курсова (Міжнародні відносини)
Дякую за надзвичайно якісну роботу
Будем благодарны и за ваш отзыв :)

Как оставить отзыв?

Обратная связь от клиентов всегда мотивирует нас становиться лучше.
Если вы хотите оставить нам слова благодарности или конструктивную критику - вы можете это сделать двума способами:

  1. Оставить отзыв на нашем сайте - magistr.in.ua
  2. Оставить отзыв на любом независимом сервисе с отзывами

1. Отзывы на сайте Magistr.in.ua

Оставить отзывы на сайте вы можете через ваш личный кабинет клиента.

Блок оценки работы появляется в вашем кабинете, когда заказ переходит в статус "Выполнено".

Если вы хотите оставить нам отзыв, но чтобы он не появился на этой странице - просто уберите флажок "Публиковать на странице с отзывами".

2. Отзывы на независимых сайтах

Мы благодарны за отзывы на независимых сайтах - особенно, если эти отзывы положительные :)

При размещении отзыва, обязательно указывайте ваш ID заказа. Оставляя ваш ID - вы помогаете нам понять, какой именно автор заслужил премию (или «на орехи»).

А также просьба максимально точно описать процесс вашего заказа и стороны, которые нам следует улучшить