0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 08:30 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Відгуки - Сторінка 16

Відгуки на сайті Magistr.in.ua
296
Відгуків
4.9
Середня оцінка
Відгуки на незалежних сайтах:
Ref-rating.com.ua
OtzyvSite.ru
3 травня 2016
Бакалаврська дипломна (Краєзнавство)
Як "справжній" студент, написання бакалаврської роботи відклав на останній момент. Дякуючи професіоналізму співробітників агенства, вони в короткий термін допомогли з написанням роботи. Виконавець справжній професіонал – за що ЩИРО ДЯКУЮ!!! Даруйте й надалі іншим позитивні та приємні емоції: доброту, людяність, турботу! Щиро дякую! Успіхів Вам в Вашій подальшій діяльності! Дасть Бог, магістерську замовлятиму теж у Вас (хотілось би цього ж самого автора для виконання – це мої думки на перспективу).
21 квітня 2016
Звіт з практики (Економічний аналіз)
Оформлений звіт з аналізу згідно до вимог!!! Навіть, якщо були зауваження від викладача то не значні, в загальному доступні для сприйняття висновки, гарно оформлені таблиці і розрахунки, навіть діаграми відмінні!!! Я задоволена не зважаючи на зауваження викладача! А головне саме актуальне - ціна не дорого, порівняно з університетами!
10 квітня 2016
Курсова (Історія)
Робота виконана справді на високопрофесійному рівні, причому за досить доступною ціною. Автору-виконавцю - респект і уважуха!!!
10 квітня 2016
Курсова (Кримінальне право)
Робота - просто супер. Виконавець справжній професіонал - за що ЩИРО ДЯКУЮ!!!Замовлятиму ще. Рекомендую всім!!!
25 березня 2016
Магістерська дипломна (Міжнародне право)
В мене не вистачало часу на виконання роботи самому. Довго вагаючись, я все-таки вирішив звернутися за допомогою. Знайомі порадили цю компанію. В процесі співпраці був дуже задоволений, а місцями і здивований від уваги і опіки, розуміння і оперативності. Мені випав дуже прискіпливий керіник-хабарник, було дуже складно виконувати видумані примхи керівника, але цей шлях ми терпляче пройшли разом до переможного кінця. Чому я дуже задоволений! Окреме дякую за додаткову допомогу в підготовці з виступом та відповіддю на рецензію! Що доречі не входило в перелік послуг, згідно інформації на сайті, але вони були надані. (чи можливо я не помітив, що входять =)) Дякую за ЩИРУ людяність!На цьому особлива увага, оскільки я не знаю як вам, але мене дістало всеоточуюче лицемірство. У наш час це велика рідкість! Цей невеликий відрізок часу залишиться у меня в пам`яті назавжди! Даруйте й надалі іншим позитивні та приємні ємоції доброти, турботи, людяності! Я вдячний за все! Успіхів Вам в Вашій подальшій діяльності!
16 березня 2016
Розділ магістерської / бакалаврської (кримінологія)
Дуже вдячний вам, допомогли з дипломною роботою захистився на добре, раджу вас своїм знайомим.
22 лютого 2016
Магістерська дипломна (Державне управління)
Сьогодні у мене був захист магістерської роботи. Як "справжній" студент, все відклав на останній момент. Дякуючи професіоналізму співробітників агенства, в дуже короткий термін допомогли з роботою. Захистив на "відмінно", найкраще в групі - 96 балів із 100. Бажаю всім успіхів!!
26 січня 2016
Магістерська дипломна (Бухгалтерський облік)
Ну все, захистився я на відмінно завдяки вам) Дякую вам за все:за працю, за розуміння, і взагалі за хороше відношення)) Буду радити вас знайомим. Всього вам хорошого у вашій не легкій, але корисній праці)
2 січня 2016
()
Спасибо большое! Очень помогли :)))
18 грудня 2015
Магістерська дипломна (Бухгалтерський облік)
Хочу висловити слова вдячності за виконання моєї магістерської роботи. Дуже вдячна Вам за Допомогу і Прекрасну роботу! 09.12.2015 р. захистила свій диплом,результатом дуже, дуже задоволена - на ВІДМІННО! Не зважаючи на прискіпливе відношення мого наукового керівника до роботи, в агенстві на все це нормально реагували, що потрібно було дуже швидко дороблювали і удосконалювали мою роботуза дуже короткий термін. Окреме Дякую Аллі, яка допомогала і пояснювала мені всі моменти та нюанси роботи їхнього агенства (просто в мене це був перший досвід замовлення роботи, і я дуже хвилювалась, щоб все пройшло добре). Дуже приємна жінка! Успіхів Вам у всьому! Хай Щастить!!! Рекомендуватиму Агенство "МАГІСТР"всім знайомим та близьким, ВАС як висококваліфікованих, порядних і відповідальних.
1 грудня 2015
Курсова (Основи економічної науки)
Дуже вдячний за виконану курсову роботу Написали на 10 сторінок більше , ніж просив, що дуже добре) Буду замовляти ще. Рекомендую)
24 листопада 2015
Магістерська дипломна (Інвестування, інвестиційна діяльність)
Спасибо! Ребята сработали за 2 дня, это уровень)
21 жовтня 2015
Реферат (Інформаційне право)
Дуже велике дякую за реферат. Роботу захистила на відмінно. Будуд рекомендувати Вас всім знайомим!))))
10 вересня 2015
Розділ магістерської / бакалаврської (Маркетинг, рекламна діяльність)
Спасибо за отличную работу! Все выполнено качественно и в срок!
7 вересня 2015
Розділ магістерської / бакалаврської (Психологія)
Огромаднейшее спасибо за Вашу работу и заботу! Защитила диплом на отлично!
Будемо вдячні і за ваш відгук :)

Як залишити відгук?

Зворотній зв'язок від клієнтів завжди мотивує нас ставати кращими.
Якщо ви хочете залишити нам слова вдячності або конструктивну критику - ви можете це зробити двом шляхами:

  1. Залишити відгук на нашому сайті - magistr.in.ua
  2. Залишити відгук на будь-якому незалежному сервісі із відгуками

1. Відгуки на сайті Magistr.in.ua

Залишити відгуки на сайті ви можете через ваш особистий кабінет клієнта.

Блок оцінки роботи з'являється у вашому кабінеті, коли замовлення
переходить у статус "Виконано".

Якщо ви хочете залишити нам відгук, але щоб він не з'явився на цій сторінці - просто заберіть прапорець "Опублікувати на сторінці з відгуками".

2. Відгуки на незалежних сайтах

Ми надзвичайно вдячні за відгуки на незалежних сайтах - особливо, якщо ці відгуки позитивні :)

При розміщенні відгуку, обов'язково вказуйте ваш ID замовлення. Залишаючи ваш ID - ви допомагаєте нам зрозуміти, який саме автор заслужив на премію (або "на горіхи").

А також прохання максимально точно описати процес вашого замовлення і сторони, які нам варто покращити.