066 005 53 74
Пн - Пт 08:30 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Працюємо
без вихідних!
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Відгуки

Відгуки на сайті Magistr.in.ua
125
Відгуків
4.9
Середня оцінка
Відгуки на незалежних сайтах:
Ref-rating.com.ua
OtzyvSite.ru
24 Листопада 2020
Магістерська (дипломна) (Англійська мова)
Надіслала магістерську викладачу, все добре. Дякую Вам, Алло, за те, що були завжди на зв'язку і за швидкі відповіді. Дуже добре, що саме Ви були "посередником" між мною і автором, зуміли знайти компроміс і підібрати влучні слова для обох сторін. Велике спасибі Наталі Петрівній за її професіоналізм, виконання всіх "забаганок" та розуміння.
23 Листопада 2020
Тези (Теорія держави та права)
Робота написана дуже гарно, чудовий зміст, виконана вчасно - я задоволена. Дуже вдячна автору за написання!!!
9 Листопада 2020
Курсова (Моделювання економіки)
Велике дякую автору, який прийняв правки без зайвих розмов, і все зробив чудесно! Дякую! Рекомендую всім :)
8 Листопада 2020
Стаття для студентів (Маркетинг, рекламна діяльність)
Все супер, сделали раньше, чем планировалось. Доработки тоже сделали все вовремя и качественно. Спасибо ребятам.
5 Листопада 2020
Бакалаврська (дипломна) (Фінанси)
Робота була виконана в найкоротші терміни. Все супер. Дякую!
3 Листопада 2020
Курсова (фінансовий облік)
Курсова робота якісна , інформаційно доцільна . Дякую автору за роботу. Також дякую менеджерам сайту за допомогу.
2 Листопада 2020
Магістерська (дипломна) (Педагогіка)
Надзвичайно вдячна інтернет-ресурсу magistr.ua за якісне і швидке виготовлення мого замовлення. Оригінальність моєї роботи, усіх моїх побажань в ході написання магістерської легкою рукою компетентного автора втілились з моїх мрій у дійсність. А найголовніше, що робота була виконана у встановлений термін. Окрема подяка менеджерам сайту, які надають Вам онлайн-підтримку під час написання, та проконсультують Вас у будь якому питанні. Дуже раджу всім адже переконалась сама, тут працюють справжні професіонали!
16 Жовтня 2020
Курсова (Маркетинг, рекламна діяльність)
Недавно получила свою курсовую работу, которая заказывала 2 недели назад. Работа уже прошла предварительную защиту, поэтому уже сейчас могу оставить положительный отзыв о сотрудничестве. Вы молодцы, по сравнению с другими моими одногруппниками у меня практически не было проблем. Поэтому ставлю вам 5, рассчитываю, конечно же, на пятерочку и за эту курсовую работу. Буду рекомендовать magistr.ua другим студентам.
15 Жовтня 2020
Есе (Психологія)
Дякую за вчасну і якісну роботу!
10 Жовтня 2020
Реферат (Література зарубіжна)
Робота виконана якісно
29 Вересня 2020
Курсова (Психологія)
Отримав курсову роботу, і результат мене приємно вразив. Робота виконана відповідно до відправлених мною вимог. Тема роботи повністю розкрита, використані актуальні джерела. Крім того, унікальність роботи досить висока. Однак курсова робота була прийнята моїм науковим керівником не з першого разу. Довелось відправляти роботу на доробку. Автор, який виконував мою роботу, все швидко виправив. До того ж, правки вносилися безплатно. Я вважаю, що агентство Магістр заслуговує, щоб рекомендувати його послуги студентам.
30 Червня 2020
Бакалаврська (дипломна) (Менеджмент, управління персоналом)
Дуже хочеться ще раз сказати ДЯКУЮ вашій компанії і кожному спеціалісту окремо. Кращих ніж ви немає!!!. Дуже приємно, що ви зробили мені виконану на 100% дипломну роботу в строк, який я вказав при оформленні заявки. Дипломна робота виявилась якісною і оформленою згідно всіх стандартів і вимог мого університету. Я звертаюсь до вас не вперше і в цей раз знав, що ви, безумовно, будете моєю гарантією успішного захисту. А ще приємніше те, що роботи, виконані вашими авторами практично майже не потребують внесення коригувань.
16 Червня 2020
Розділ магістерської / бакалаврської (Екологія)
Замовити дипломну в цій компанії мені порадив одногрупник, який звертався сюди раніше. Перше, що я відзначив, це дуже зручний сервіс. Я залишив заявку і зареєструвався. А вже через годину мені написав менеджер, скільки буде коштувати така робота. Все чітко - з особистого кабінету спілкувався з автором через чат, ставив питання по роботі. Автор відповідав дуже швидко. Коли робота була готова, прийшло повідомлення і частина роботи для ознайомлення. Після оплати отримав другу половину роботи. За свою дипломну я отримав п’ятірку. Таку саму оцінку хочу поставити й компанії.
5 Червня 2020
Бакалаврська (Економіка)
Доброго дня, я щиро вдячна Вам за роботу) все супер) Ви молодці)!
1 Червня 2020
Курсова (Педагогіка)
Начну с того, что я сама люблю учиться и учусь довольно хорошо, на первых курсах даже стремилась получить красный диплом, но семейные проблемы сделали это почти невозможным. Времени катастрофически не хватает, поэтому попросила друга посоветовать мне проверенного исполнителя. Курсовая работа – это не дипломный проект, но очень не хотелось получать оценку ниже «4», поэтому нужен был надежный сервис. Друг посоветовал ваше агентство, и я очень рада, что послушала его с первого раза. Претензий со стороны преподавателя не было, поэтому и уточнений вносить не понадобилось. Защита также прошла на «ура». Чтобы не быть неблагодарной, решила написать комментарий и посоветовать компанию всем, кому нужно выполнять письменные работы.
Будемо вдячні і за ваш відгук :)

Як залишити відгук?

Зворотній зв'язок від клієнтів завжди мотивує нас ставати кращими.
Якщо ви хочете залишити нам слова вдячності або конструктивну критику - ви можете це зробити двом шляхами:

  1. Залишити відгук на нашому сайті - magistr.in.ua
  2. Залишити відгук на будь-якому незалежному сервісі із відгуками

1. Відгуки на сайті Magistr.in.ua

Залишити відгуки на сайті ви можете через ваш особистий кабінет клієнта.

Блок оцінки роботи з'являється у вашому кабінеті, коли замовлення
переходить у статус "Виконано".

Якщо ви хочете залишити нам відгук, але щоб він не з'явився на цій сторінці - просто заберіть прапорець "Опублікувати на сторінці з відгуками".

2. Відгуки на незалежних сайтах

Ми надзвичайно вдячні за відгуки на незалежних сайтах - особливо, якщо ці відгуки позитивні :)

При розміщенні відгуку, обов'язково вказуйте ваш ID замовлення. Залишаючи ваш ID - ви допомагаєте нам зрозуміти, який саме автор заслужив на премію (або "на горіхи").

А також прохання максимально точно описати процес вашого замовлення і сторони, які нам варто покращити.