0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 08:30 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Відгуки

Відгуки на сайті Magistr.in.ua
169
Відгуків
4.9
Середня оцінка
Відгуки на незалежних сайтах:
Ref-rating.com.ua
OtzyvSite.ru
20 Червня 2021
Бакалаврська дипломна (Туризм)
Все чудово, сильна робота. Були доопрацювання, але автор виконував все якісно і в строк, йшов назустріч дедлайнам і відправляв навіть раніше, ніж за 5 днів (за умовами сайту). Дуже дякую! Було малувато практичної частини, але це вже легко було додати самому на основі підготованого автором матеріалу.
17 Червня 2021
Бакалаврська дипломна (Інформаційно-аналітична діяльність)
Плюси: вчасно, гарний сервіср + в карму менеджеру, низький рівень плагіату. Недоліки: дорого, мало схем з запропонованими змінами, автор деколи позволяв собі затримати роботу на 1 день від зазначеного сроку, прийшлось правити трохи оформлення по методичці. Дякую надіюсь магістерську також у вас закажу(якщо буде скидка) :D
17 Червня 2021
Практична (розрахункова, аналітична) (Маркетинг, рекламна діяльність)
Уже вдруге замовляю роботу цього автора. З упевненістю можу рекомендувати всім! Роботи виконані на "Відмінно". Проводиться колосальна робота, повністю унікальний текст та елементи робіт, прекрасне ставлення до вибагливих клієнтів. Міг би, поставив би більше балів, а так - 5/5 :)
14 Червня 2021
Бакалаврська дипломна (Соціальна робота)
Дякую за співпрацю. Роботу виконано максимально чітко до вимог. Продовжуйте в тому ж темпі ;)
14 Червня 2021
Курсова (Менеджмент, управління персоналом)
Дякую, все швидко, згідно вимогам
4 Червня 2021
Курсова (система маркетингових комунікацій)
Заказывали курсовую работу.Менеджер всегда на связи.Спасибо большое автору ,что оперативно доработала курсовую после замечаний преподователя . Защитила на отлично.
3 Червня 2021
Курсова (Біологія)
Однозначно рекомендую . Дякую за розуміння , оперативність та високий рівень.
28 Травня 2021
Курсова (Історія держави та права)
Сервіс чудовий! Буду замовляти ще.
24 Травня 2021
Бакалаврська дипломна (міжнародні відносини )
сегодня прошла проверку на антиплагиат и спешу поблагодарить автора! все круто и быстро, буквально спасли меня. рекомендую миллионы тысяч раз.)
13 Травня 2021
Доповідь (Політологія)
Відмінний результат роботи. За моїм проханням автор додав література(хоча в моєму завданні це не було обов’язковим). В черговий раз переконуюсь, що на Magistrі працюють лише професіонали, які завжди максимально відповідально ставляться до завдання. Однозначно рекомендую!
13 Травня 2021
Курсова (Кримінальне право, кримінологія)
Работа выполнена хорошо, защитился без проблем, на 5. Изначально были опасения по поводу заказа, так как до этого заказал в другом агенстве и работу сделали плохо. Но, Магистр, к счастью, не разочаровал. Поставил 4 звёзды из-за оформления литературы не по методичке, но в доработке это исправили. Буду и дальше здесь брать работы. Рекомендую!
8 Травня 2021
Курсова (Методика навчання)
Робота заслуговує поваги. Зроблена вчасно і викладач навіть не затребував ніяких правок. В майбутньому за необхідності буду звертатись ще.
28 Квітня 2021
Курсова (Політологія)
На моєму науковому шляху було чимало компаній, які обіцяли виконати роботу на вищому рівні, та це були лише гучні заяви А на ділі лише Магістр зробили все вчасно та дуже якісно! Я вдячна за чудову роботу! Обовязково бути Вашим клієнтом й надалі та рекомендуватиму Вас друзям!
20 Квітня 2021
Аналітична стаття (Політологія)
Чудовий сервіс, виконали усе вчасно з усіма вимогами які були прописані, звісно були сумніви щодо сервісу (перший подібний досвід), але тепер я можу з цього тільки посміятись - тому замовляйте без страху)
18 Квітня 2021
Магістерська (дипломна) (Право)
Роботою залишились усі задоволені, дякую за допомогу, бажаю виконавцю і менеджеру всього найкращого!
Будемо вдячні і за ваш відгук :)

Як залишити відгук?

Зворотній зв'язок від клієнтів завжди мотивує нас ставати кращими.
Якщо ви хочете залишити нам слова вдячності або конструктивну критику - ви можете це зробити двом шляхами:

  1. Залишити відгук на нашому сайті - magistr.in.ua
  2. Залишити відгук на будь-якому незалежному сервісі із відгуками

1. Відгуки на сайті Magistr.in.ua

Залишити відгуки на сайті ви можете через ваш особистий кабінет клієнта.

Блок оцінки роботи з'являється у вашому кабінеті, коли замовлення
переходить у статус "Виконано".

Якщо ви хочете залишити нам відгук, але щоб він не з'явився на цій сторінці - просто заберіть прапорець "Опублікувати на сторінці з відгуками".

2. Відгуки на незалежних сайтах

Ми надзвичайно вдячні за відгуки на незалежних сайтах - особливо, якщо ці відгуки позитивні :)

При розміщенні відгуку, обов'язково вказуйте ваш ID замовлення. Залишаючи ваш ID - ви допомагаєте нам зрозуміти, який саме автор заслужив на премію (або "на горіхи").

А також прохання максимально точно описати процес вашого замовлення і сторони, які нам варто покращити.