066 005 53 74
Пн - Пт 08:30 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Працюємо
без вихідних!
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Відгуки

Відгуки на сайті Magistr.in.ua
114
Відгуків
4.9
Середня оцінка
Відгуки на незалежних сайтах:
Ref-rating.com.ua
OtzyvSite.ru
30 Червня 2020
Бакалаврська (Менеджмент, управління персоналом)
Дуже хочеться ще раз сказати ДЯКУЮ вашій компанії і кожному спеціалісту окремо. Кращих ніж ви немає!!!. Дуже приємно, що ви зробили мені виконану на 100% дипломну роботу в строк, який я вказав при оформленні заявки. Дипломна робота виявилась якісною і оформленою згідно всіх стандартів і вимог мого університету. Я звертаюсь до вас не вперше і в цей раз знав, що ви, безумовно, будете моєю гарантією успішного захисту. А ще приємніше те, що роботи, виконані вашими авторами практично майже не потребують внесення коригувань.
16 Червня 2020
Дипломна (Екологія)
Замовити дипломну в цій компанії мені порадив одногрупник, який звертався сюди раніше. Перше, що я відзначив, це дуже зручний сервіс. Я залишив заявку і зареєструвався. А вже через годину мені написав менеджер, скільки буде коштувати така робота. Все чітко - з особистого кабінету спілкувався з автором через чат, ставив питання по роботі. Автор відповідав дуже швидко. Коли робота була готова, прийшло повідомлення і частина роботи для ознайомлення. Після оплати отримав другу половину роботи. За свою дипломну я отримав п’ятірку. Таку саму оцінку хочу поставити й компанії.
5 Червня 2020
Бакалаврська (Економіка)
Доброго дня, я щиро вдячна Вам за роботу) все супер) Ви молодці)!
1 Червня 2020
Курсова (Педагогіка)
Начну с того, что я сама люблю учиться и учусь довольно хорошо, на первых курсах даже стремилась получить красный диплом, но семейные проблемы сделали это почти невозможным. Времени катастрофически не хватает, поэтому попросила друга посоветовать мне проверенного исполнителя. Курсовая работа – это не дипломный проект, но очень не хотелось получать оценку ниже «4», поэтому нужен был надежный сервис. Друг посоветовал ваше агентство, и я очень рада, что послушала его с первого раза. Претензий со стороны преподавателя не было, поэтому и уточнений вносить не понадобилось. Защита также прошла на «ура». Чтобы не быть неблагодарной, решила написать комментарий и посоветовать компанию всем, кому нужно выполнять письменные работы.
20 Травня 2020
курсова (початкова освіта)
Замовляла у цьому агентстві курсову. Курсова була готова раніше терміну. Після того як мені передали роботу я все самостійно перевірила: всі таблиці були на своїх місцях, кожен розділ і підрозділ були виконані згідно з вимогами, оформлення правильне (тільки нумерація сторінок була посередині, а потрібно в кутку листів). Курсова вийшла дуже якісною, тому захистила її на “відмінно”. Велика подяка!
30 Квітня 2020
Курсова (Економічна кібернетика)
Викладач оцінив роботу на дуже хороше B, що цілком мене влаштовує :) Гарно вам дякую, буду рекомендувати знайомим =)
14 Квітня 2020
Курсова (Товарознавство та експертиза)
Пишу отзыв, поскольку пообещала написать его, если получу пятерку за написание курсовой. Как вы уже поняли, курсовая была защищена на «отлично». Не скажу, что стоимость работы приятно порадовала, есть компании, которые пишут значительно дешевле, но рисковать желания никакого не было, да и менеджер с легкостью меня убедила в том, что заказывать нужно именно у них, еще и скидочку предоставила. Кроме того, радует, что все корректировки были внесены полностью бесплатно, за счет компании.
1 Квітня 2020
Курсова (Психологія)
Неймовірно вдячна менеджеру Аллі. Таких працівників треба дуже високо цінити. Оперативність з її боку та повага до замовника на найвищому рівні. Замовлення виконано, оцінка отримана. Бажаю процвітання компанії та рекомендую!
26 Березня 2020
Магістерська (Менеджмент тур індустрії )
Благодарю за такую хорошую магистерскую работу! С пониманием отнеслись к моему положению и сделали работу раньше срока. Мы с самого начала обговорили все детали, поэтому проблем в работе не возникало. Ответственно подходят к работе, менеджер всегда на связи, оперативно реагирует на все замечания и пожелания. Внутреннее содержание магистерской очень качественное, чувствуется компетенция исполнителя. Недостатки в работе были несущественные, их очень быстро устраняли. В общем, мои наилучшие рекомендации.
4 Березня 2020
Дипломна (Міжнародна економіка та міжнародні економічні відносини)
Дуже вдячна цій рефератній компанії за мою дипломну роботу. Вся робота зроблена за неповний місяць, раніше строку і повністю відповідає тим вимогам, які я написала в заявці і тим, які вимагає наш університет (я прикріпила методичку до заявки). При цьому автор використав такі джерела, які здивували навіть дипломну комісію. Після захисту голова комісії порекомендував одногрупникам ознайомитись з моєю роботою, а мені – продовжити навчання в магістратурі. Велике дякую автору!
29 Лютого 2020
Курсова (Торгівля та комерційна діяльність)
Курсова робота, яку зробили для мене, мені дуже сподобалася. Правда, прийшлось по ходу справи зв’язуватись з менеджером, щоб внести декілька уточнень, які озвучив викладач уже після того, як я замовила роботу. На мою радість ці уточнення не призвели до збільшення ціни. Тому надалі планую заказувати роботи саме у вашій компанії. Дуже вдячна автору і менеджеру за розуміння.
16 Січня 2020
Курсова (Англійська мова)
Хочу сказать большое спасибо автору за работу, защитила курсовую на 5!
15 Січня 2020
Курсова (Маркетинг, рекламна діяльність)
Хочу подякувати компанії Магістр за швидке та якісне виконання замовлень. Я декілька раз замовляла курсові роботи та реферати, і за всі завдання постійно отримую високі бали. При цьому мені зовсім не довелося правити роботу, на відміну від моїх одногрупників, які мали повністю помальовані курсові. Радію, що співпрацюю з Вами і звернулася свого часу до Вас. Успіхів вам і процвітання!
17 Квітня 2019
Курсова (Кримінальне право, кримінологія)
Хочу подякувати "Магістру" за гарну роботу.В мене була невпевненість,що сама напишу гарно свою першу курсову роботу по всіх вимогах методички мого НЗ.Випадково знайшла в інтернеті це агентство.Спробувала звязатись через електронку.Зрозуміла що люди там працюють чітко,зрозуміло,адекватно.Мені сподобалась робота менеджера Алли,а особливо сама курсова робота,яку виконано на високому рівні,як магістерську по словам мого викладача.Хочу подякувати тій людині,яка виконала мою курсову.Хай Ваше агентство працює ще довго і успішно,і далі тримає свою марку.Рекомендую іншим студентам,і сама якщо буде потрібно ще з радістю скористаюсь Вашими послугами!!!
11 Квітня 2019
Дипломна (Міжнародна економіка та міжнародні економічні відносини)
Роботи під час навчання, зазвичай, робила сама, але дипломну роботу замовила, так як не встигала по часу. Правда, спочатку перечитала позитивні відгуки в інтернеті про цю компанію. Зробили дипломну за короткий час, і я дуже вдячна Агентству Магістр, що допомагають таким зайнятим студентам, як я.
Будемо вдячні і за ваш відгук :)

Як залишити відгук?

Зворотній зв'язок від клієнтів завжди мотивує нас ставати кращими.
Якщо ви хочете залишити нам слова вдячності або конструктивну критику - ви можете це зробити двом шляхами:

  1. Залишити відгук на нашому сайті - magistr.in.ua
  2. Залишити відгук на будь-якому незалежному сервісі із відгуками

1. Відгуки на сайті Magistr.in.ua

Залишити відгуки на сайті ви можете через ваш особистий кабінет клієнта.

Блок оцінки роботи з'являється у вашому кабінеті, коли замовлення
переходить у статус "Виконано".

Якщо ви хочете залишити нам відгук, але щоб він не з'явився на цій сторінці - просто заберіть прапорець "Опублікувати на сторінці з відгуками".

2. Відгуки на незалежних сайтах

Ми надзвичайно вдячні за відгуки на незалежних сайтах - особливо, якщо ці відгуки позитивні :)

При розміщенні відгуку, обов'язково вказуйте ваш ID замовлення. Залишаючи ваш ID - ви допомагаєте нам зрозуміти, який саме автор заслужив на премію (або "на горіхи").

А також прохання максимально точно описати процес вашого замовлення і сторони, які нам варто покращити.